Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy jó ideje nem szexelünk a oárommal, és nem értem az okát. Szerintetek miért lehet ez?
Sziasztok!
Már hónapok óta nem szexelünk a feleségemmel. Ha kezdeményezni próbálok, akkor is visszautasít. Próbálom simogatni, puszilgatni, kényeztetni,maszírozni és csak a visszautasítást kapom folyamatosan, és nem értem a miértjét.
Nektek van ötletetek?
Megunta a dolgot... A kapcsolatot... Esetleg téged... Ez egy általános probléma a nőkkel... Rengeteg ilyen jellegű kérdés születik nap mint nap...
Megoldást nem javaslok. Azt neked kell felfedezned.
29/F
A harmadik félre gondoltam már én is, de nem nézném ki belölle, meg csak feltönt volna, vagy nem?
Próbáltam már rákérdezni többször is, amire a válsz, fáradt vagyok, fáj a hasam, nincs kedvem, nem vagyok lefürödve, meg hasonló válaszok jöttek.
Hormon probléma.
Bármilyen egészségügyi probléma.
Lelki gondok.
Megcsalás.
Elhidegülés.
Millió válasz létezik, de csak egy valós, amit mi nem tudunk.
A legtisztább az lenne, ha leülnél vele beszélgetni. Nem rámászni, és kérdőre vonni, hogy miért nem, hanem megkérdezni van-e valami baj. Tudsz-e valamit segíteni neki. Stb. Stb. Ahogyan egy JÓ férj tenné
A ruhatárát folyamatosan bővíti, szeret vásárolni :) Műkörmös az is rendszeres, 2-3 hetente.
A házumkát nem hagyom rá teljes mértékben, én is kiveszem a részem. ha nincs itthon akkor is megcsinálom, a mosogatás pl én csinálom rendszeresen. ha én nem vagyok itthon akkor kitakarít, ha mindketten itthon vagyunk akkor egyyütt takarítunk.
A legtösször azon kattog, hogy biztos más lányokhoz elmegyek, hogy kielégítsem magam, de ilyenről szó nincs. Kacérkodni ugyan szokott, de celekmények már nincsennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!