Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Nekem semilyen csizma nemjön be egy nőn, inkább egy sportcipő vagy valami lapos
22f
2/16 anonim válasza:
Összképben elmegy. Ha a lányoknak akarsz tetszeni, akkor gondolom igen.
Én önmagában inkább kiábrándítónak érzem, de nem kizáró ok. Ha neked meg tetszik, akkor én is el tudom fogadni. De nem hiszem, hogy ez lenne az amitől szexinek gondolnék egy nőt. A képeken látható nők öltözködési stílusa sem az esetem, de nem zavar, ha ilyen a stílusa, csak számomra picit “eltérő”.
29/F
4/16 anonim válasza:
Nemtudom miért lettem lepontozva, a véleményem kérdezte
5/16 anonim válasza:
Ha magas a nő, vékony, morcos kinézetű, akkor full domináns kialakítású is tud lenni, tehát jól nézne ki.
7/16 anonim válasza:
Imádom a térd fölötti csizmákat!
Szerintem szexi.
8/16 anonim válasza:
Nem. Mondjuk én el se tudom képzelni, hogy lehet egy lábbeli szexi.
9/16 anonim válasza:
Nekem van ilyen térdfelettim, miniszoknyával és harisnyával szoktam felvenni, a pasik nagyrésze megbámul benne, úgyhogy gondolom, szexi:D
10/16 anonim válasza:
Igen, nagyom is, imádnám ha egy ilyen csizmában lépne rám valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!