Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egyformán emlékszünk a hétvégére. Kinek lehet igaza?
Abbol indult az egész vita, hogy tegnap(hétfő) éjszaka a szokásosnál kevesebb jött belőle.
Ezen elkezdtem gondolkodni, hogyan létezhet ez, mikor lehettünk együtt utoljára.
Vasárnap éjszaka nem aludtam vele mert összevesztünk. Ő azt hiszi másnál aludtam.
Szombaton vasárnap estig együtt voltunk. (Este vesztünk össze)
Szombaton elmentünk bulizni, aznap előtte nem volt szex.
A buli kb olyasmi volt mint a másnaposok v.filmben, millio sztorival.
És akkor is veszekedtünk, de kibékültünk, nagyon sokminden zajlott.
A kibékülés után hazamentünk és ez utolsó képem, hogy beülünk a taxiba hogy megyünk haza.
Foszlányokban villannak be dolgok, hogy fájt mindenem azt hittem lesz szex, de örültem hogy mégse van.
A vasárnap reggel is ködös, de akkor sem volt szex.
Szóval:
Már mióta(több napja)nem volt szex, de belőle hétfőn éjszaka kevés jön.
Erre a barátom közli, hogy de volt szex szombaton és vasárnap is.es totálisan kiakadt, hogy nem emlékszem rá, akkor ezekszerint akinél vasárnap ejszaka voltam azzal biztos lefekudthettem, mert akkor arra sem emlékszem valszeg hogy egyáltalán mikor kivel fekszem le. Ezt igy teljesen kikészülve döbbenettel adta elő.
Csak épp szerintem hazudik. Nem, velem nem feküdt le a hétvégén. Kértem arra hogy legyen őszinte és ha én kérdezek, (meg oké hogy nem voltam vele vasárnap, de ő hol volt addig..).
Aztán átment abba a beszélgetés hogy higyjek neki, és ő őszinte.
Meg soha nem tenne velem olyat hogy megcsal. Sőt a kérdés inkább az, én hol voltam vasárnap ejszaka.
Kérdem én. Ha hétvégén nem volt köztünk szex, (de együtt voltunk kivéve vas éjszaka), akkor miért hazudik hogy volt?
Vasárnap amiért összevesztünk nagyon ideges volt de kb hajnal 3 ig veszekedtünk a telon. Ezután hétfőn kb 7 kor találkoztunk. Azaz 4 orárol nem tudok.
De azt mondja bízzam benne higyjek neki
A megcsalás fogalma alatt nem mindegy mit értünk.
Az én szótáram szerint nem csaltam meg.
De ő annak venné, az biztos.(neki már az kiveri a biztosítékot ha csak másra nézek)
Szóval normál értelemben nem csaltam meg. Nem feküdtem le senkivel.
Privre: nem nyult hozzám senki. Nem tapiztak.
Ne vádolgass.
Szóval szerinted az alatt a 4 óra alatt lefeküdt egy csajjal? Tehát felhívott valakit hajnalban, az átment hozzá, megdugta, majd a csaj elment még szintén hajnalban haza (vagy épp a csávó ez nem releváns).
Te úgy általában vagy ilyen hülye, vagy ezek kiemelt napok az életedben?
Fuh te. Én nő vagyok, de ha ilyen csajom lenne mint te, már nem lenne:D elképesztő miket tolsz le itt. Komolyan azon rinyálsz hogy pár ml-rel kevesebb sperma jött neki? Gyanakodhatsz ha akarsz, de ennyi alapján nem vádolhataz be senkit, max a következő időkben jobban odafigyelsz milet csinál, aztán ha egyértelmű jel van, akkor nekieshetsz. Nem tudom hány éves vagy hogy arról sincs fogalmad, hogy a sperma mennyisége változó. Na meg ha hétvégén ittatok meg becuccoztatok, az durván dehidratál is. Én pl nőként egy ilyen este szopni alig bírok, mert semmi nyálam nincsen. A puncim is alig tud nedvesedni. Meg kell inni egy ilyen után vagy 4 liter vizet, akkor talán az helyrerak. Na mindegy
Mellesleg csak mondom, hogy ha a párodról tudod, hogy neki mi számít megcsalásnak, miaf.szért csinálsz olyat? Mert az egyértelműen megcsalás. Az a lényeg hogy ő mit tart annak, nem hogy te mit tartasz annak:D most akkor mondjam hogy szerintem csak az anál a megcsalás bocsika, aztán menjek szétkúratni magam punciba? Majd megmondom utána a pasimnak, hogy bocsi de szerintem ez nem megcsalás:D ilyen nincsen
Ha a párodnak a szájrapuszi megcsalás vagy a tapizás, esetleg már a flörtölés is, akkor bizony neked az tilos. Pont. Szóval ne mentegetőzz, semmi értelme. A felelősség akkor is terhel.
Amúgy vicces, hogy tényleg az szokott csúnyán nekiesni a másiknak, aki maga is sáros. Ezzel a gyanúsítgatással próbálják eltereleni magukról a figyelmet. Ezt te szépen hozod is:D jó taktika nem mondom. Csak a tapasztaltabbak már kiszúrják mi van mögötte;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!