Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egyformán emlékszünk a hétvégére. Kinek lehet igaza?
Abbol indult az egész vita, hogy tegnap(hétfő) éjszaka a szokásosnál kevesebb jött belőle.
Ezen elkezdtem gondolkodni, hogyan létezhet ez, mikor lehettünk együtt utoljára.
Vasárnap éjszaka nem aludtam vele mert összevesztünk. Ő azt hiszi másnál aludtam.
Szombaton vasárnap estig együtt voltunk. (Este vesztünk össze)
Szombaton elmentünk bulizni, aznap előtte nem volt szex.
A buli kb olyasmi volt mint a másnaposok v.filmben, millio sztorival.
És akkor is veszekedtünk, de kibékültünk, nagyon sokminden zajlott.
A kibékülés után hazamentünk és ez utolsó képem, hogy beülünk a taxiba hogy megyünk haza.
Foszlányokban villannak be dolgok, hogy fájt mindenem azt hittem lesz szex, de örültem hogy mégse van.
A vasárnap reggel is ködös, de akkor sem volt szex.
Szóval:
Már mióta(több napja)nem volt szex, de belőle hétfőn éjszaka kevés jön.
Erre a barátom közli, hogy de volt szex szombaton és vasárnap is.es totálisan kiakadt, hogy nem emlékszem rá, akkor ezekszerint akinél vasárnap ejszaka voltam azzal biztos lefekudthettem, mert akkor arra sem emlékszem valszeg hogy egyáltalán mikor kivel fekszem le. Ezt igy teljesen kikészülve döbbenettel adta elő.
Csak épp szerintem hazudik. Nem, velem nem feküdt le a hétvégén. Kértem arra hogy legyen őszinte és ha én kérdezek, (meg oké hogy nem voltam vele vasárnap, de ő hol volt addig..).
Aztán átment abba a beszélgetés hogy higyjek neki, és ő őszinte.
Meg soha nem tenne velem olyat hogy megcsal. Sőt a kérdés inkább az, én hol voltam vasárnap ejszaka.
Kérdem én. Ha hétvégén nem volt köztünk szex, (de együtt voltunk kivéve vas éjszaka), akkor miért hazudik hogy volt?
Vasárnap amiért összevesztünk nagyon ideges volt de kb hajnal 3 ig veszekedtünk a telon. Ezután hétfőn kb 7 kor találkoztunk. Azaz 4 orárol nem tudok.
De azt mondja bízzam benne higyjek neki
2# de azt mondja az sem volt.
Ilketve amikor azt mondja kiverte akkor tenyleg hazudik. Hogy higyjem inkabb azt hogy kiverte, mint bármi mást.(de ő nagyon nem az a masztizós típus)
4#mert ködösen beugranak dolgok. Hogy fájt mindenem es nem akartam szexet és tartottam attol hogy lesz és emlékszem arra a megkönnyebbülés érzésre hogy de jo hogy ma kimarad.
Ez egy bevillanásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!