Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány 30 éves pasival? Véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 11:16
31/60 anonim válasza:
#30 szerintem nincs ebbe irigység, csak azért több dologba is érdemes bele gondolni, mondjuk egy 50 éves pali össze jön egy 25 éves csajjal. Persze előbb utóbb a legtöbb nő szeretne családot, okés szül egy gyereket. Jó esetben ha látod mire a közép iskolából elballag. Vagy netán egyetemet végez. Persze a testi különbségekről ne is beszéljünk,mert míg igen 50 évesen jól tudja valaki tartani magát de 60-70 évesen ez nem igazán lesz kivitelezhető, és akkor a csak még csak 45 . Ráadásul cerka sem lesz olyan kemény 70 évesen valljuk be ami elég egy 45 éves nőnek. Azért több buktatója van. De persze aki ettől boldog és kakil rá mi lesz a gyerekével családjával ha ő nem lesz nyilván az ő dolga. Szerintem nem véletlenül van az hogy ezek a kapcsolatok nem hosszú távon működnek,vagy ha igen ott pénz van még szerető a háttérben.
32/60 anonim válasza:
43 évesen is bevállanám ha tetszik a lány.
34/60 anonim válasza:
33 éves barátnőm van 60+ évesen. Inkább barátság alapon működik, de nem erőszak senkinek!
35/60 anonim válasza:
Szopdleafaxatnyugodtan semmi baj sem lesz :D
36/60 anonim válasza:
Legyenek boldogok együtt nagyon sokáig!
38/60 anonim válasza:
Ha egy férfi mellé egy 10-20-30 évvel fiatalabb nő kerül, szinte megfiatalodik! Én már csak tudom.
39/60 anonim válasza:
Én is imádnam a 19eves lányt és én 42ferfi vagyok
40/60 anonim válasza:
Kb. 34 évesen voltam együtt egy 60 éves "lánnyal". (Nem volt még férjnél.) 65 évesen egy 31 éves lánnyal kavarok. A kor csak egy szám. Ha Szimpátia van, Nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!