Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány 30 éves pasival? Véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 11:16
21/60 anonim válasza:
Édesanyám és Édesapám között 22 év volt, és holtig tartó szerelem!
30 év szerelemnek egy baleset vetett véget.
22/60 anonim válasza:
Az exem egy 40 éves pasival jött össze utánam, miközben ő 20 volt. Hát én is örülnék neki, ha most 29 évesen fiatal lány lenne velem :D
Bár a kor lassan mindegy, csak legyen valaki.
23/60 anonim válasza:
Ha ők jól érzik magukat együtt, akkor áldásom rájuk!
24/60 anonim válasza:
És hány éves gyerekeitek lesznek 24???
25/60 anonim válasza:
Nincs ezzel gond ha mindkét fél saját akaratából van a másikkal. Persze a tik tok-on megy a klisé videók tömkelege ,hogy idősebb pasi kell. De mikor ott a lehetőség persze megy a kifogás keresés hogy miért nem.
26/60 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel :)
27/60 anonim válasza:
A kérdést se értem, hogy mi létjogosultsága van.
28/60 anonim válasza:
Én 50-hez közel is bevállalnék egy ilyen fiatal lányt! :)
29/60 anonim válasza:
Simán. Mostani pasim 24 évvel idősebb.
20 éves koromtól nem volt 38-nál fiatalabb pasim...
30/60 anonim válasza:
Kár,hogy sokan akomplexusként véleményezik az ilyen kapcsolatot. Persze ebben van némi irigység is.
Már nem vagyok igazán fiatal,de én is örülnék ha egy huszonéves lány lenne a partnerem, és az sem érdekelne,hogy erről kinek mi a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!