Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csináltál már olyat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már olyat, hogy megdugtad az egyik lány haverotok, majd amikor mentél haza tőle összefutottál egy másik csaj haveroddal akit leszopattál úgy, hogy még előző puncis volt a faszod?

Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 03:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10!

Persze hogy volt!

Anyád, a hùgod meg a nővéred. Nagymamára már nem volt erőd.

Hagyjuk már azt a fantázia csokrot.

2021. dec. 13. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
6%
#11-es nagyon sajnálom hogy el kell sírnod magad de ez megtörtént igen.. bizonyám :D de tényleg nem viccelek
2021. dec. 13. 19:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem faszméregetésre irányult a kérdés! Arra lennék leginkább kíváncsi ha egy csaj ezt megtudná, hogy egy olyan pasit szopott le aki kb félóra vagy órával ezelőtt más csajjal dugott hogy reagálna? Szex után csak nedves törlőkendővel áttöröltem magam.
2021. dec. 13. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Volt olyan, hogy két lánnyal szexeltem egy nap és köztük nem tudtam megmosni a farkam. Az exbarátnőmnél aludtam buli után (neki már akkor volt egy alakuló új kapcsolata, de más városban lakott a srác), reggel gyors menet indulás előtt (a lány akarta, úgy gondolta, hogy ezzel visszahódíthat), majd rohantam egyetemre, ott összefutottam a lánnyal, aki miatt szakítottam az exbarátnővel, felmentünk a kolijába és szexeltünk.

Izgató volt a gondolat, hogy pár órán belül két lány is megvolt és mindketten tudtak a másikról.

2021. dec. 14. 02:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok mindenkivel történik ilyen vagy hasonló egyszer-egyszer az élete során, meg van akivel nem.

2021. dec. 17. 10:45
 16/16 Dzsoki ***** válasza:
Ilyen,nem.Olyan volt,hogy még az Osvát utcában,szóló kabinban,kaptam egy kézit,majd egy másik hölggyel,előjátékkal,szexeltem.Szobán.Megmostam,de érezte a második a krémet.Nem problémázott rajta.
2021. dec. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!