Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használjunk anál sex előtt?
Sziasztok!párommal 2x próbáltuk az anál sexet de csak negyedig tudom. Be tenni neki, ha beljebb nyomom fáj neki ki ugrik belőle ....méretem 18.2cm
Mind 2 en szeretnénk erősen szexelni popoba rakva neki de valamiért nem megy:(
Mivel próbálkozzunk?
Esetleg orvosi vazelinnel Ha be kenem a farkam?
Vagy esetleg a reklámozott durex síkosítók?
Nektek mi vált be?
Amitől szép lassan be csúszik oly annyira hogy nem fajj a párotoknak, nem. Ordít, nem. Ugrik ki belőle?
Köszi a tanácsokat!!!!
A víz alapú síkosítók nagyon hamar száradnak, én nem szeretem őket.
Nálunk a Jonson &Jonson terméke jött be, a babaolaj.
Minden drogériában van. Nagyon jól csúszik, nem szárad, nincs semmi mellékhatás, és még jó illata is van.
Kell előtte egy kis tágítás,
1-2-3 ujjal, és ha már jó olajos a kis ánusza, könnyen be tudsz jutni a barlangba.
Sosem értettem hogy 2-3 ujjal miért jó megujjazni a csaj seggét. Csont és köröm mitől olyan lazító dolgok? :D
Én sima kék durexet használok. Meg kinyalom a csaj seggét (megdugom a nyelvemmel). Talán egy max két ujjpercet belemasszírozni és benne hagyni szex közben (nem ki-be húzogatni). Meg nyilván a legtöbb csaj előtte kimossa magát, akkor már a tus alatt felnyúlnak maguknak úgy is valamilyen formában.
5 öske.
Én egyszer egy régebbi barátnőmnek tövig betoltam, és egyszer csak megszólalt.
"Nyugodtan nyomhatod még bőven, mert nem igazán érzek semmit. "
Ja. /Gondoltam magamban./ Szóval így állunk. Jó nagy nyilásod van babám. 😭🤷♂️
7.
Az nem igazán jó, ha bi vagy. Akkor inkább nővel. Nekik legalább szép a popsijukon a nyillàs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!