Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk! Ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ez mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb fiú barátom vicces képeket mutogat nekem. Ezzel nem is lenne baj, csak furcsa hogy ezek általában szexuális tartalmúak. Olyan videókat is mutat amiben perverz szexuális tevékenységek vannak és elég bizarr dolgok. Farkakat meg lovagló szexet is mutatott már. Ezeket mind úgy teszi hogy én nem kérem hogy mutogassa. Ti is szoktatok ilyet vagy ez már átlép egy határt? Egyáltalán miért akar pont egy csaj barátnak mutatni ilyeneket?

2021. dec. 12. 21:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sztem csak hazudja hogy nem jövök be neki
2021. dec. 12. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: Az lehet, sőt valószínű. De kimondta nem?:) Azt mondta, hogy neki nem vagy szexi, nem vagy kívánatos. Fszom akarna egy ilyen pasival dugni, aki ilyet mond rólam. Még ha elvileg nem is gondolja komolyan. Kit érdekel hogy poénkodik vagy se. Ha valaki azt mondja ronda vagyok, ne várja hogy dugjak vele:D
2021. dec. 12. 22:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta konkrétan, hogy szép csajnak tart de nem vagyok az esete. Csak az a fura hogy le sem veszi a melleimről a szemét
2021. dec. 12. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: A lényeg ugyanaz.

A kérdés, hogy te mit akarsz. Szeretnél vele dugni vagy sem? Mondjuk nem tudom ki tud felizgulni egy ilyen gyáva, 15 éves agyi szinten lévő kis hülyére, de hát mindenkinek más az ízlése. Ha akarsz tőle valamit, kezd el jól lereagálni az utalásait. Ha meg nem akarsz semmit, akkor kerek perec mondd meg neki, hogy hagyja abba ezt a viselkedést. Csak 1x szólj neki. Ha utána folytatja, szakítsd meg a kapcsolatot vele. Mert remélem azzal tisztában vagy, hogy ez a fiú nem a barátod/haverod. Köze nincs hozzá, tehát mint barátot nem fogod elveszteni, mert ő sosem volt az.

2021. dec. 12. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:
92%
A válaszaid alapján még büntethető kategória lenne lefeküdni, szóval várj még 1 picit.
2021. dec. 12. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!