Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnám azt ha prostival veszteném el? 23F
Barátnővel lenne jó, de az sehogy sem akar összejönni. Meg szerintem a szüzességet tiniként szerelmesen egy szintén szűz lánnyal lett volna jó elveszteni, de nekem ez sikerült.
Szeretném már nagyon kipróbálni a szexet, kicsit megalázónak érzem a prostit de nincs más lehetőségem.
Már az is jobb lenne ha simán kalandban veszteném el egy olyan lánnyal aki legalább vonzónak talál, ha nem is szeret(akár fizetnék is neki). De ilyen lány sincs a környezetemben.
Én is pont 23 voltam mikor prostival elvesztettem
De nem ez volt a megalázó!
Hanem az mikor csókolózni is prostival csókolóztam először, 26 évesen. Jó volt, mégis nagyon megalázó
"Igen, megbánnád."
Ez így nem igaz. Nem valószínű
És az aki így vesztette el csak jobban tudja ezt mint valami önjelölt erkölcsrendész.
Ezen ugyanis nincs mit megbánni, semmi nincs ami bánható lenne ebben. Legfeljebb azt lehet sajnálni hogy csak így jön össze, de megbánni hogy átéled te is, azt nem lehet. Nem értem mi okból kéne embereket megfosztani a szexualitas lehetőségétől?
Na az hogy nincs rá más lehetőség az undorító, de az hogy élsz az egyetlen lehetőséggel az nem
Nézd én harmadikán majdnem elvesztettem egy prostival (hála a jó Istennek, hogy nem vette fel), mert féltem, hogy sose lesz meg, illetve féltem, hogy a Tinder randimon nem akarok leégni.
Végül elérkezett a Tinder randi ideje és ugyan nem volt meg, mert menstruált, de nagyon-nagyon jó érzés volt... Nem éri meg.
És pontosan tudom, hogy miről beszélsz, a fent említett lánnyal most pénteken csókolóztam először 22 évesen
Ha kihagynád az egyetlen lehetőséget a szexualitásra pont a legalkalmasabb éveidben, azt bizony megbánod. Ez teljesen biztos.
Az hogy sokan nincsenek erre rászorulva, nem azt jelenti hogy neked is lesz erre "rendes" módon lehetőséged. Egy fenéket!
Te is érzed nagyon jól ha nincs esélyed, a zsigereidben érzed azt.
Nincs mire várnod, és nincs mit megbánnod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!