Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A maszturbálás erkölcstelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maszturbálás erkölcstelen dolog?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

A te tested az mindig a tiéd. Ezt úgy hívják hogy önrendelkezés.. Aki szerint a házasságon belül a másik kisajátíthatja a házastársa testét az fogyatékos.... Nem a középkorban élünk kedves. Indokolás már meg nekem miért erkölcstelen. Azért mert egy nagy mesekönyvben ez áll?

Ha mindent betartanánk belőle akkor nőket lehetne megkövezni a mai napig csak úgy jelzem. De akkor gondolom szerinted a kozelkeleten csinálják jól. Az a tuti ha kivágod a nő csiklóját,és osszevarrod a lyukat, hogy esélye se legyen élvezni a szexet. Aztán akkor tuti, hogy nem fog házasságon kívül szexelni az erkölcstelen szuka!

2021. dec. 12. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es. Te nem rendelkezhetsz a tested felett, csak a házastársad, és fordítva.

Ezt a Biblia írja. Bár sajnos messziről érződik hogy téged is megfertőzött a nagy nyugati multi kulti ami a 60-as években indult el a szex mindenkivel stb vonalon....

Az hogy így beszélsz egy nőről, minősít téged.

2021. dec. 15. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert te úgy gondolod, hogy a 21. században a középkori nézeteid helytállállóak, az nem biztos hogy így van. Az nem érv, hogy ezt írja egy olyna könyv, aminek az első ldánya többszáz éves, átesett nem egy fordításon és átdolgozáson, minek következtében rengeteg mindent kivettek belőle. Kivettek, hozzátettek, illetve a rengeteg fordítás miatt az értelmezése is sokrétű. Így tehát ne haragudj de az, hogy egy ilyen öreg írásra hivatkozol, az nem érv. A Biblia tanokat ad tovább, amit persze ki lehet terjeszteni a te saját életedre. De az, hogy valaki a szó szoros értelmében átveszi ezeket a dolgokat, és szemellenzős módon próbálja eszerint élni az életét, az nem normális. Miniális kritikus gondolkodás szükségeltetik ahhoz is, hogy felismerd, hogy egy többszázéves könyven nem midnen betűjét kell betartani, mert változik a világ. Persze, hogy azt írák ne paráználkodj, meg csak a házastárssal legyél, hiszen nem volt se fogamzásgátlás, se nemi betegségektől való védelem, se apasági teszt. Nyilvánvaló okokból nem lett volna előnyös, ha az emberek mindenkivel szexelnek akivel akarnak. (Ettől függetlenül senkinek ne legyenek illúziói, a legtöbben ugyan úgy megtették mint ma is)

Ha te ilyen többszáz éves dogmák szerint szeretnéd élni az életed, lelked rajta, de másokra ne nyomd már rá a tanaid, mert egészségtelen.

Szerinted mennyi gátlást és szorongást okoz az, ha fiataloknak azt tanítjátok, hogy a szexualitás, és minden szexuális örömszerzés bűn?

Fiúk és lányok egyaránt szégyennel gondolnak a testükre, nem fogják tudni mi az amire vágynak, vagy épp hogy mit szeretnének megélni a társukkal. Az pedig amit az a youtubeos pap mond, hogy majd akkor a nőnek nem lesz viszonyítási alapja arról, hogy milyen a jó szex és ezáltal tuti a férjével marad pedig egyenesen vérlázító. Mert ezután összejön egy házastárs, és se nem tudják mire vágynak a másiktól, se nemmerik kifejezni a vágyaikat, mert egész életükben bűn volt még az is, hogy a saját testükkel tisztában legyenek. Olvass utána hány felnőtt ember nyilatkozik arról, hogy mekkora trauma volt neki ez a bigott vallásból való minta amit otthon kapott...

2021. dec. 15. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Olvasd az énekek énekét pl. És ne a facebookon büffentett bejegyzésekből tanulj.

Sajnos a mai világban a 10-en éves lányok és fiúk már nagyon jól tudják a testi dolgokat. S ha így nőnek fel ( maszturbálással ) azt szokják meg mind a ketten fiúk, lányok is, s mire odakerül a sor már teljesen képtelenek lesznek élvezni, mert a maguk örömét kívánják majd nem a másikét. Hogy nekik meglegyen hogy én én én . Az ego lesz elől.

Az igazi pedig nem létezik, hanem általunk formálódik igazivá a folyamatos elköteleződések stb által. Persze kell kölcsönös szimpátia hasonló érdeklődés, azonos célok. Egy házasságnak pedig nem a szexre szabad épülnie, mert ha inog akkor tönkremegy minden. Isten szeretetére kell építeni a házasságot, és a szex olyan amit tanulni lehet, és kell is. De a mai modern korban vannak jegyesoktatások köztük sok ilyen témáról is beszélnek a jegyes párral.

Isten áldását kívánom neked!

2021. dec. 15. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Pont, hogy ha megtanulják a fiataluk a saját testük nyújtotta lehetőségeket, akkor tudnak úgy kommunikálni a másikkal, hogy ne a saját örömük legyen az első. Ez nem is lehetne, tekintve hogy például a női orgazmus egy tanult folyamat, és a legkevésbé sem jön úgy magától mint a férfiaknál. Ha ezt nem tanulja meg, akkor mit mondjon a párjának, mivel okozzon neki örömet az együütlétek során?

"képtelenek lesznek élvezni, mert a maguk örömét kívánják majd nem a másikét. Hogy nekik meglegyen hogy én én én." - most biztosan meg fogsz kövezni, de én évek óta élek felelősségteljes nemi életet nőként, és soha nem csak a saját örömöm volt a cél, ahogyan egyik partnerem sem csak a saját örömét hajtotta, kölcsönösen fontos volt a másik kielégülése is.

Az, pedig hogy tudom mi a maszturbáció, és hogy tisztában vagyok a testemmel csak előrébbvisz abban, hogy amikor erről KOMMUNIKÁLOK a másikkal, akkor mind a kettőnknek kielégítő legyen az együttlét.

Vagy szerinted ez úgy működik, hogy összeházasodnak a fiatal szerelmesek, akik előtte meztelen nőt/férfit életükben nem láttak, nem tudják mi az a csikló, erogén zóna, orgazmus, intimitás, szexuális vágy és majd amikor a nászéjszakán 0 ismerettel megtörténik a dolog, az jó lesz?

Jó lesz a nőnek, hogy nagy eséllyel a partnere azt sem tudja hogy kel bánni egy szűz nővel, de legalább három perc együttlét után elmegy? Vagy épp a későbbiekben az jó lesz, hogy ők nem beszélnek ilyen pőre és világi dolgokról, és az egész szexualitás csak egy kényszer lesz, mert erkölcstelen és gusztustalan kommunikálni róla, vagy egyáltalán élvezni? Hogy is meri valaki élvezni a szexet, amikor az csak gyermeknemzésre van nem? :D NA azért ez a 21. században egészen elképesztő, hogy valaki eszerint él, és nem érti miért problémás ez a fiatalokra nézve.

2021. dec. 15. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!