Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz lennék? Arra vágyom, hogy szexeljek egy lányom korabeli tini néger lánnyal! F.
Figyelt kérdés
#tini, #néger,
2021. dec. 12. 16:50
11/18 anonim válasza:
Alapvetően a lányod kora határozzameg.
14 évessel ugyan lehet,de akkor is...14 baszi.
18 évessel a kutyát nem érdekli.
Az,hogy néger? Miért lenne perverz?
Én csak néger lányokkal sexelek.
13/18 anonim válasza:
Én már annak is örülnék ha nem is néger de fiatal csajszi lenne !!
14/18 anonim válasza:
Te képes lennél megdugni egy négert?
15/18 anonim válasza:
Nekem volt lehetőségem egy nagyon fiatal lánnyal, de működött a józan ész és nem tettem meg. Szerintem jól döntöttem!
16/18 anonim válasza:
@14 Mert mégis mi baj volna vele? Te csak fajtiszta fehérszőrű pannon lányokkal toszol tán?
17/18 anonim válasza:
Nem! Én csak néger lányokkal dugok! :)
18/18 anonim válasza:
@17 Te bizonyára nem a @14-es voltál.
S hol jutsz mindig négerpuncihoz? Csak nem Ámerikaban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!