Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik európai nemzet hölgyei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik európai nemzet hölgyei a legszebbek vagy épp a legrondábbak átlagban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 22:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%

18: Most nem a top nőkre vonatkozik a kérdés, ennyi erővel a bantu négerek közt is lehetnek szépségek. Az átlag angol nő tényleg elég csúnya.

Tinderen szoktam nézegetni a különféle országok nőit, nekem az oroszok, ukránok tűnnek a legszebbnek, de azt is hozzá kell tenni, hogy ők ezerszer profibb fotókkal is vannak fent, nagyon adnak az imázsukra. A magyarok felteszik az előszobai, szennyes mellett készült, homályos képeket is, az oroszok képei olyanok, hogy egy magazin poszterének is elmenne a legtöbb.

Akik szerintem általában elég csúnyák európai viszonylatban, azok az osztrákok.

2021. dec. 12. 02:49
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Németekre is szokták mondani, hogy csúnyák. Ez csak részben igaz, valóban rengeteg fiatal csaj van Németországban, akik nagy, formátlan tramplik, elvannak férfiasodva fizikailag is. De arányaiban rengeteg gyönyörű, csinos, szőke kékszemű csaj is van szerencsére.
2021. dec. 12. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegényem brit, elmondása szerint az ottani nők nem tetszenek neki. Én orosz vagyok:)
2021. dec. 12. 09:14
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

A brit férfiak között igen sok a meleg (a homoszexuálisokra rengeteg szavuk van, kezdve a vidámtól a hercegig). Szerintem ez tökéletesen érthető, látván az igazi, született brit nőket.

Az orosz lányok formásak, széparcúak (bár a sminkjük gyakran erős a mi ízlésünknek), de vigyázniuk kell a súlyukkal, a harmincas nők között már sok az elhízott.

#23, раз русская, с которого угла страны?

2021. dec. 12. 10:04
 25/25 anonim ***** válasza:
89%

"Holland, belga, ők csúnyák."

szerintem a fiatalok átlaga belgiumban nem rossz. gimnáziumban volt cserekapcsolatunk belga sulival - amennyire akkor megfigyeltem, ugyanúgy volt náluk néhány top csaj, viszonylag sok közepes, meg néhány bányász, mint a magyar iskolai osztályokban is.

2021. dec. 12. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!