Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik európai nemzet hölgyei a legszebbek vagy épp a legrondábbak átlagban?
18: Most nem a top nőkre vonatkozik a kérdés, ennyi erővel a bantu négerek közt is lehetnek szépségek. Az átlag angol nő tényleg elég csúnya.
Tinderen szoktam nézegetni a különféle országok nőit, nekem az oroszok, ukránok tűnnek a legszebbnek, de azt is hozzá kell tenni, hogy ők ezerszer profibb fotókkal is vannak fent, nagyon adnak az imázsukra. A magyarok felteszik az előszobai, szennyes mellett készült, homályos képeket is, az oroszok képei olyanok, hogy egy magazin poszterének is elmenne a legtöbb.
Akik szerintem általában elég csúnyák európai viszonylatban, azok az osztrákok.
A brit férfiak között igen sok a meleg (a homoszexuálisokra rengeteg szavuk van, kezdve a vidámtól a hercegig). Szerintem ez tökéletesen érthető, látván az igazi, született brit nőket.
Az orosz lányok formásak, széparcúak (bár a sminkjük gyakran erős a mi ízlésünknek), de vigyázniuk kell a súlyukkal, a harmincas nők között már sok az elhízott.
#23, раз русская, с которого угла страны?
"Holland, belga, ők csúnyák."
szerintem a fiatalok átlaga belgiumban nem rossz. gimnáziumban volt cserekapcsolatunk belga sulival - amennyire akkor megfigyeltem, ugyanúgy volt náluk néhány top csaj, viszonylag sok közepes, meg néhány bányász, mint a magyar iskolai osztályokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!