Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely europai nemzet csajai a legkaposabbak szex szempontbol? Német?
Nekem volt kb. 5 echte német csajom. Hibátlanok voltak, nem tudnék beléjük kötni...
Nem tudom mit takar a "legkaposabb" kifejezés, de ha arra gondolsz hogy kit a legkönnyebb megkapni, ki a legnagyobb ribi az ágyban, akkor a tapasztalatom szerint a cseh, a magyar és az orosz.
Persze ezek általánosítások, másnak lehetnek más tapasztalatai. Én pl. francia, spanyol nőkről semmilyen véleményt nem tudnék írni, mert nem volt velük dolgom.
Az utolsó válaszadó megmentett, már majdnem letettem a németekről. Két alkalommal randiztam német lánnyal és néhány volt nálam nyáron airbnb-n. Egyik sem jött össze, de nagyon nyitottak, együttműködőek együttérzőek voltak, szerintem ha van miért, akkor tisztelik az embert, ha egy litván kamionos szintjén vagy nyilván nem kéne sokat várni egy német csajtól.
Szerintem nem adom fel. Bár mondjuk szex szempontból tényleg nem kapósak mert válogatósak, szóval megkaptam minden választ.
Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!