Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a pasi berakja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a pasi berakja a seggembe a péniszét az nagyon feszít vagy nyílal? Milyen érzés elsőre?

Figyelt kérdés

Most lenne az első anális szexben részem a párommal így 2 év után, eljutottunk oda, hogy 21 évesen neki adjam az anális "szüzességem". Viszont sokat gondolkodtam, hogy milyen érzés lehet elsőre ha berakja a seggembe. Próbáltam már az ujjamat bedugni és kicsit érzékeltetni, de az biztos, hogy az ujjam és az ő elég nagy pénisze között van nem kicsi különbség :D

Legalább van neki 4-5 centi átmérőre a makkja, el sem tudok képzelni, hogy azt be bírja tolni, mikor a kisujjamat alig bírom benyomni, ha pedig erőltetem, már fáj is kicsit, de még nem tűrhetetlen. Persze magamnak tudom mikor fejezzem be, de ha ő fogja csinálni és a péniszével, akkor tudom, hogy amíg el nem élvez bennem, nem fogja kivenni a seggemből és megállni. Vagyis ki kéne bírnom és lehetőleg élveznem is kellene mert kíváncsi vagyok és szeretném kipróbálni. Milyen érzés lehet ez elsőre annak, aki még sosem csinálta análisan? Vagy jobban mondva akinél még sosem csinálták a seggébe.

Hogy készüljek fel rá? Anál-plug az mennyire hasznos? Barátnőmnek van egy teljesen használatlan, azt mondta szívesen nekem adja ha gondolom, de elég nagynak tűnik, szerintem nekem nem menne be gond nélkül.

2021. dec. 11. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Jól van Pistike.
2021. dec. 11. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Fel kell készülni rá: beöntés, anál-plug stb. L26
2021. dec. 11. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Szar erzes lesz ha sikerul mar ha sikerul.

Siman nagyon fajhat.

Elsore a pasid csak nyaljon ki es finoman ujjezoneg ott is miutan felizgatott rendesen. Alapos sikositas.

Es tudatosan kell lazitanod ! Na ez az ami alt nem megy csak evek multan.

A plug hulyeseg ha meg nem volt ott semmi sem. Sot veszelyes is lehet ha keptelen lazitani! Leven beszorulhaz a panik es a fajdalom miatt.

2021. dec. 11. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

#2!

Milyen érzést kérdezte, nem azt hogy hogyan tágítsa!!!!

Értelmezhetnéd a kérdést! Jobb is hogy téged csak popsiba dugna.k.

2021. dec. 11. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Mikor reggel kinyomod a “pár debrecenit” vagy a “csabai vastagkolbászt” akkor is tágul gond nélkül a segglyukad.
2021. dec. 11. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

"Próbáltam már az ujjamat bedugni és kicsit érzékeltetni,"

na most ÁLLJ! Ha így próbáljátok ki, akkor 1. fájni fog, 2. komoly sérüléseket szerezhetsz. Ez nem játék!

Olvassál utána, hogy milyen úton lehet eljutni anális szexig. Előljáróban annyit, hogy nem így kell elkezdeni az anális izgatást...

2021. dec. 11. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Mintha kakilnal,de en imadom,aplug sokat segit, de azt is meg kell tanulni lazitva berakni N
2021. dec. 12. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Sikerült? Milyen volt?
2021. dec. 12. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült, de elsőre azért fájt mikor becsúszott. Utána már nem annyira, azóta már volt 2. alkalom is, az még jobb volt. Úgyhogy nem volt rossz élmény :))
2021. dec. 14. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!