Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Viselnétek gumibugyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Viselnétek gumibugyit,gumikesztyűt,illetve egyéb gumi,latex,pvc cuccokat szex közben,ha a párotok arra kérne,mondván,Őt ez izgatja?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 08:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10-es.

Rajta elviselnéd?

2022. máj. 8. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen,ès már volt tobbfèle rajtam,
2022. máj. 9. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:

hát könnyű erről fantáziálgatni de amúgy full szívás ilyen ruhában még létezni is.. egyszer volt rajtam 10 percet bírtam benne.. szal egyrészt azt mondom semmi pénzért de ha jobban belegondolok, végülis bevállalnám persze annak ára van.. akkor ő is csináljon vmi olyat ami engem izgat.. vagy mondjuk... fél évig ő mosogat és minden este megmasszíroz.. akkor talán.. félévente 1x belefér

a gumikesztyű mondjuk belefér. az van rajtam mindig takarítás közben. de kétlem h ez bárkit is izgat

2022. okt. 11. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!