Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső applikációt lehet használni profilkép nélkül?
Figyelt kérdés
Akartam csinálni egy badoot, ahova csak egy jegyzetet posztoltam ki, ahol leírtam mit keresek. BDSM partnert szeretnék találni, de nyilván ehhez így az arcom nem szeretném kitenni, viszont így nem jelenik meg a profilom. Próbáltam egy gigachadot kirakni, de az algoritmus egyből felismerte, hogy ez kamu. Ki lehet valamivel ezt kerülni?2021. dec. 10. 13:26
1/5 anonim válasza:
Ki lehet de felesleges, a Badooo hangsúlyosan "profilképes" alkalmazás. A Tindert megpróbálhatod, de ott meg mindenki a képeket keresi az alapján húz jobbra-balra. BDSM társkereső az smpixie. Bár szerintem a legjobb "alkalmazás" a BDSM partik, szeánszok :)
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj már van egy normál tinderem, így nem akarom törölni. Smpixien meg csak fizetősök vannak, és azok is eltűnnek vagy nem írnak vissza lol. Badoora is olyan képet tettem ki ahol leírom mit keresek. De kell sajna egy profilfotó.
2021. dec. 10. 13:39
3/5 A kérdező kommentje:
Most meg már törölni se tudom ezt a tetves badoot, mert belépek és egyből feldobja töltsek fel egy pfp-t és ki se tudok ebből lépni, hogy töröljem a profilt
2021. dec. 10. 13:41
4/5 anonim válasza:
#2 akkor használd a normál tindered, rá lehet érezni ki az akivel meglenne az összhang és kivel nem. Ha élőben ismerkedsz ott sem lesz tábla a másik feje felett hogy szubmisszív vagy domina.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!