Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a pasi önzetlenségből és élvezetből nyal, nem pedig kötelességből?
Ki szokott elégíteni orálisan, van hogy egymás után 2x is, de olyan is van amikor elmarad a nyalás.
Exem mindig, minden aktus előtt kielégített, nem volt ritka a 4-5 orgazmus szerzés sem tőle.
Igényem van a sok nyalásra, de ráerőltetni nem lenne értelme a mostani páromra.
Van valami jele, ha a pasi csak muszájból nyal, hogy utána én is kielégítsem orálisan?
Ezt egy nő érzi. A férfi, ha csak azért nyal, mert olyan kötelesség féle, akkor az teljesen más, mintha élvezetből csinálja. Mondom ezt tapasztalatból.
Aki élvezetből nyal, annak lehet érezni minden mozdulatát és lehet azt is érezni, hogy neked örömet akar szerezni. Aki csak azért nyal, mert kell, az simán csak kiszeretne elégíteni és kész.
Én rettentően imádom az ápolt, szép pinát nyalni! Úgy csókolom, szívom, nyalom mintha egy különálló egyéniség lenne.
Aki csak monoton módon lefetyel, szívogat meg vadul töfköd az ujjaival az valószínűleg csak minél előbb szeretne a végére érni.
A nőn is érezni már onnan ahogy ránéz, ahogy megfogja.
Én lány vagyok, szóval a szopásról fogok írni, nem a nyalásról. Én is van, hogy egymás után kétszer is csinálom a páromnak, meg olyan is van, hogy kimarad. Pedig nagyon szeretem csinálni. Egyszerűen csak van, amikor egyből a "tárgyra térünk", és kimarad. Meg attól még, hogy szeretem csinálni, nem mindig van hozzá kedvem. e attól még, amikor csinálom, akkor szívesen csinálom.
Ez a fiúknál is hasonló lehet.
Még szerencsés is vagy. Sokaknál közel sem általános, hogy minden egyes aktus előtt legyen ilyesmi.
Van akinél meg látod több orgazmus is játszik, ez sajnos ilyen. :)
#1,2:+1
#3: Tetszik a leírás. Így érzek.
41FHET
Fontos kérdés: Jol nyal? Mindig?
Lényegtelen kérdés: Miért nyal?
én sosem hagynám ki... persze ez a kapcsolat típustól függ mert más amikor szerelmesek vagytok egymásba meg amikor csak jártok...
egyszerűen nekem is jó érzés mert neki csinálhatom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!