Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kíváncsiság viszi rá az embert vagy esetleg más arra,hogy mondjuk 25 évesen egy 48 éves feküdjön le?F24
Nálam szimplán úgy működik, hogy a kor valahogy sosem befolyásolt... Egyszerűen sosem volt számomra olyan hogy "ideál".
Amikor szingli korszakot élek mint most is, olyankor teljesen random előfordul, hogy egyik hónapban összejárok szexelni egy 20 éves szőke lánnyal, aztán pár hét múlva egy vörös hajú 60 éves nővel... Aztán jön egy 30-as fekete, vékony nő, majd egy duci huszonéves csaj...
Nincs tudatosság ebben, sem kíváncsiság.
29F
60 évessel?? Neked sincs elvárásod hanem mindegy milyen retkes akkor is jó..
#2-es vagyok.
#4 ne is foglalkozz vele :)
#6 Nekem van kevés eszem? :D Nincs elvárásom? :D Ha megmutatod hol írtam ilyet akkor hetero létemre lesz*plak..... :D
Nincs ideálom? Nincs, de kérlek ne kelljen legépelnem ez mit jelent, mert marhára nincs kedvem hozzá és pár év múlva úgyis érettebb leszel és felvilágosultabb a szexualitásban.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!