Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kíváncsiság viszi rá az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kíváncsiság viszi rá az embert vagy esetleg más arra,hogy mondjuk 25 évesen egy 48 éves feküdjön le?F24

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
általában nem, hanem így jön a lehetőség és él vele
2021. dec. 9. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Nálam szimplán úgy működik, hogy a kor valahogy sosem befolyásolt... Egyszerűen sosem volt számomra olyan hogy "ideál".

Amikor szingli korszakot élek mint most is, olyankor teljesen random előfordul, hogy egyik hónapban összejárok szexelni egy 20 éves szőke lánnyal, aztán pár hét múlva egy vörös hajú 60 éves nővel... Aztán jön egy 30-as fekete, vékony nő, majd egy duci huszonéves csaj...

Nincs tudatosság ebben, sem kíváncsiság.

29F

2021. dec. 9. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

60 évessel?? Neked sincs elvárásod hanem mindegy milyen retkes akkor is jó..

2021. dec. 9. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Retkes? Bocsáss meg 50 éves múltam csak, de remélem nem leszek 9 év múlva retkes ha betöltöm a 60.at!!!!!
2021. dec. 9. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimondottan csak az idősebb férfiak tetszenek. Persze aki olyan. A legkisebb korkülönbség eddig 12 év volt, a legnagyobb 26 év. Nagyon szerelmes voltam a 26 evvel idosebbe. Most is… sosem fogom öt elfelejteni…
2021. dec. 9. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 neked is annyi eszed van amennyi látszik. Irja a kettes hogy neki nincs elvárása ideálja.. na itt kezdodik a baj. Ez a mondat azt irja hogy felole nezhet ki akárhogy jó az.. te bocsáss meg hogy nincs anyakomplexusom..:D nem leszel, de okosabb sem.
2021. dec. 9. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

#4 ne is foglalkozz vele :)

#6 Nekem van kevés eszem? :D Nincs elvárásom? :D Ha megmutatod hol írtam ilyet akkor hetero létemre lesz*plak..... :D

Nincs ideálom? Nincs, de kérlek ne kelljen legépelnem ez mit jelent, mert marhára nincs kedvem hozzá és pár év múlva úgyis érettebb leszel és felvilágosultabb a szexualitásban.

29F

2021. dec. 9. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is vonzódtam az idősebb nőkhöz. Ennek oka nyilvánvalóan a gyerekkoromban keresendő, de ezt csak félve merem leírni, mert mindjárt jönnek a 6-oshoz hasonló rosszindulatú emberek és jól megmondják, hogy szégyelljem magam az anyakomplexusommal.
2021. dec. 9. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
van 60as nőkben is, igényes és szép.pl madonnát aki nem dugná meg az bu zi :D legyen az 30 vagy fiatalabb csávó
2021. dec. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!