Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék közeledni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni a főnököm felé?

Figyelt kérdés
Gyakornokként vagyok most egy cégnél duális képzésben, és az egyik főnök már kezdetektől fogva nagyon bejön nekem. Sajnos nem sokat tudok róla mint magánszemély, de nagyon szimpatikus és jó fej,aranyos és mindig meg tud nevettetni, szóval nah nagyon bírom őt. Hogyan tudnék úgy közeledni felé, hogy ne tűnjön úgy, hogy érdekből csinálom. Azt is hozzá kell tennem, hogy legalább 20 év különbség van köztünk, de a 30-at is megkockáztatom, én 18 vagyok ő pedig a 40-es éveiben járhat ránézésre. Hogyan tudnék úgy próbálkozni, hogy megtudjam, hogy én is szimpatikus vagyok-e számára, anélkül, hogy úgy tűnjön, hogy érdekből teszem?
2021. dec. 9. 00:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Tartós kapcsolatot akarsz? 18 évesen egy 40-es pasival? :D Vágod hogy 20 év múlva már nagypapa lesz, Te pedig még fiatal ereje tejében lévő nő.:D Majd úgy jársz mint munkatársam aki fiatalon jött össze egy jóval idősebb pasival, majd lett egy közös házuk 1 gyerek, a szegény csávókám már közeledik a nyugdíjhoz örül a csendes nyugodt életnek, a csajt meg megeszi a fene, örülne ha tudna szabadulni. 9-es meg egy ribbó valszeg aki inkább a testével "csábította" el a főnökét nem a személyiségével, UN DO RÍ TÓ! :D
2021. dec. 9. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!