Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek ugrodeszka?
A kapcsolataimban a masik fél rendszerint fel lesz töltődve a szerelmemtől, elkezdenek magukra adni, kikupálodni, boldogak, nő az önbizalmuk, aztán kb kész csődörnek kezdik magukat hinni, akiben feltámadt vmi potens ferfi. Menőnek érzik magukat. Es aztán elhagynak.
Bezzeg ha forditva van. Ha nem vagyok szerelmes, vagy kaparniuk kell, es szenvedniük, akkor en vagyok a nagy szerelmük es nyalnak állandoan.
Most szeretném kijavitani a hibám.
Van egy srác aki szerelmes belém most, mert nehezen kapott meg. (Könnyen nem kellettem neki, csak így)az első fázisnál tart. Egyre jobb pasi lesz, jobban öltözik, és még egyelőre értem csak, és egyelőre nekem akar tetszeni csak.
Nem akarom ezt is elrontani.
Még "vak" es a szerelmemet még nem egotuningra használja, hanem megéli és boldog velem.
Szeretném ha ez megmaradna.
igen tudja, oda is írta:
"Most szeretném kijavitani a hibám"
Azon kívül h az orra alá dörgölöd, tudsz mást érdemben hozzászólni?
Összefoglalnám:
- rettegsz attól hogy elhagynak;
- olyan kép alakult ki benned, hogy te aztán fejleszted a pasikat;
- minden szakítást kudarcnak, világvégének ítélsz meg.
Egyszerre van meg benned a mások szemében történő "leértékelődéstől" való erős szorongás, ami beindít egy kompenzálási mechanizmust benned hogy ez attól következett be hogy a pasit "kikupáltad". Nem, nem ez történik, csak a két dolgot (tévesen) összekapcsolod. Teljesen más okból futnak zátonyra a kapcsolataid. Ha ebben az irányban keresed a megoldást akkor zsákutcába jutsz.
Azt tudom mondani, hogy ismerős a dolog. Volt egy exem aki ezt képzelte magáról amit a kérdező.
Azt hitte magáról, hogy egy bomba csaj és a fiúk csak azért jönnek vele össze mert jól néz ki, meg, hogy felvágjanak vele a haverok előtt.
Téves képzete volt önmagáról. A kérdezővel is ez van. Beképzeli magának, hogy ő egyfajta "ugrodeszka" miközben alaptalan az egész.
Ne gondold, hogy több, jobb, szebb, okosabb, értelmesebb, intelligensebb vagy a többi nőnél. A fiukról meg ne gondold azt, hogy nem tudnának jobb csajt szerezni nálad.
Fordulj pszichológushoz, nárcisztikus, önimádó személyiséged lehet.
Mindenki kivirul ha szerelmes lesz.
Nem arrol van szo, hogy en sztárolnám magam.
Hanem arrol hogy ez a kivirulás kicsit túlmegy..
Akkor egyszerű a dolog.
Eddig minden bizonnyal fillért sem erő pasikkal jöttél össze.
Alapból nem értem a dolgot. Ha egy pasi szerelmes....oké.
Vesz magának jó ruhákat, odafigyel magára....oké, megnő az önbizalma, magabiztos lesz....oké. Ezek szerintem mind jó dolgok egy kapcsolatba, ami még a nőnek is imponáló, de kizárja magát a kettő, hiába ad magára valaki, meg lesz nagy az önbizalma, ez teljesen más síkon megy attól amire te gondolsz.
Szóval érzelmileg akkor is atombisztosan kellene szerintem szeressen.
Tehát én arra tudok gondolni, hogy kifogtad azokat a két forintos férfiakat akik nullák, semmik, zéró áthúzva, értéktelen vacak megúnt kidobásra való, vagy max turkálóba leadandó, esetleg ingyen nehezebb vagy hátrányos helyzetűeknek felajánlando ruhadarab férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!