Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, amikor a lány lovagol, ti is mozogtok? Illetve lányok! Misszionáriuspózban ti is mozogtok vagy csak a fiú?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 16:39
1/8 anonim válasza:
partner függő, én szeretem mozogni
F
3/8 anonim válasza:
Amikor lovagol néha én is nyomom befele közben. Vagy fogom a seggét és húzom rá a farkamra ugyan azzal a ritmussal ahogy ő lovagol.
4/8 anonim válasza:
Misszionárius pózban én is mozgok. Leginkább körkörösen mozgatom a csípőm.
5/8 anonim válasza:
Mikor hogy ahogy a helyzet adja, kedv, hangulat és pillanatnyi vágy függvénye nincs előre megtervezve.
6/8 anonim válasza:
Nő vagyok, és szokott mozogni a párom (meg exeimre is jellemző volt). Néha magához húz, olyankor alulról keményen alám mozog. Vagy épp a csípőmbe kapaszkodik, stb. Én is mozgok misszionáriusba, főleg a csípőmmel. Mindnen pózban igyekszem aktív lenni.
7/8 anonim válasza:
Igen, mindig mozgok én is hogy minél mélyebbre menjen.
8/8 anonim válasza:
Igen, de akkor már nem sokáig bírom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!