Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem izgató mindig az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem izgató mindig az erogén zónam, valamint a csók?

Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Tessék?
2021. dec. 7. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt. Tisztában vagy egyáltalán az erogén zóna jelentésével?
2021. dec. 7. 01:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha magadnak csinálod akkor megértem hogy nem izgató, engem sem izgatna magammal kellene csókolózni :D

Jó és figyelmes partner aki tudja mikor "hova" nyúljon, ennyi a titka.

2021. dec. 7. 01:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég egyszerű a válasz: az erogén zónák a pillanatnyi lelki állapottól függenek. Ha szomorú vagy, esetleg stresszes, vagy szégyen érzeted támad, akkor nem ,vagy csak kevésbé váltanak ki jó érzést. Tehát a te lelki állapotod számít.

A másik tényező, hogy ki ér hozzá. Például egy idegen masszőr átsimíthatja, nem fogsz sokat érezni belőle, de, ha a szerelmed ér hozzá, rögtön ráugranál.

A harmadik meg az igazlmi állapot. Minél erősebb, annál hatásosabbak az erogén zónáid is

2021. dec. 7. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!