Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom mi az ami fel tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi az ami fel tud izgatni. Nem tudom mik az erogén zónáim. Hogy jöhetnék rá?

Figyelt kérdés

Ez így hülyén hangzik biztosan. Együtt voltam egy pasival nagyon sokáig.

Ő soha nem foglalkozott előjátékkal vagy bármi hogy nekem jó legyen. Csak berakta ha jó nekem akkor jó ha nem akkor nem. Élvezném a szexet azzal nincs baj de soha nem volt orgazmusom. Masztizni szoktam így élvezek de szex alatt nem.

Így nem is tudom mit szeretek igazán a szexben. Nem tudom mi az ami felizgatna. Hol vannak a testemen azok a pontok amit ha simogatnak beindít. A nyalás teljesen semleges. De lehet csak azért mert soha nem nyalt ki úgy hogy élvezzem csak belenyalt és ennyi.

Hogy tudnám megtudni ezeket a dolgokat?

2021. ápr. 13. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el ha olyan valaki fog egyszer kinyalni, akiknek fontos a női orgazmus,és nem ekkora állat mint a volt barátod, akkor olyat fogsz élvezni,mint még sohasem.

F

2021. ápr. 13. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Hát szerintem első sorban egy olyan férfival aki figyel rád.

Az elmondottakból ítélve az előző barátodat nem igazán érdekelte mi a jó neked.

Pedig a szexnek a kölcsönös örömszerzésről kellene szólnia.

Én pl. azért is szeretek nyalni mert jó érzés olyan örömet szerezni vele a partnernek.

2021. ápr. 13. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha a maszturbálást élvezed, akkor egy dolog már biztosan van, amiről tudod, hogy jó neked. Olyannal ne legyél együtt, aki nem figyel rád!
2021. ápr. 13. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Majd szerintem olyannal fog ez menni, aki figyel rád és akkor vele kitapasztalgathatod. Sok dologra egyedül masztival nem tudsz rájönni.

Amúgy nem baj ha nincs hüvelyi orgazmusod, sokaknak nincs

És akár az is elképzelhető, hogy neked a nyalás nem okoz kifejezetten intenzív élményt (persze lehet hogy béna is volt a srác). Nekem pl a nyalás szinte semmi, egyáltalán nem izgató vagy jó érzés, kb semleges. Pedig nekem elég sok pasi csinálta, kizárt hogy mind béna lett volna:D

N

2021. ápr. 13. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fogsz rájönni hogy összejössz olyan pasival aki szeret is, figyel rád, nem önző pöts aki csak magával foglalkozik. Komolyan nem értek egyeseket mi készteti őket arra, hogy saját életük megnyomorítói legyenek azzal hogy egy önző, csak magukkal foglalkozó pötsök mellett maradjanak évekig. S utána siránkoznak de sz.r a szex.
2021. ápr. 13. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Talpaid tuti. Comb belső, csípő, derék, köldök körül, cicik, nyak, füleid töve, gerinced mente, popsi, csukló a kezednél, könyök hajlat csókolgatni stb. 33F
2021. ápr. 14. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Rájönni csak úgy tudsz, ha egy arra megfelelő partnerrel kísérletezgettek.
2021. ápr. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!