Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok kinek van pajzánabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok kinek van pajzánabb lánybúcsús storya?

Figyelt kérdés

Nekem van pár, akit érdekel azzal megosztom.

Olyanra gondolok ahol történtek erotikus dolgok. 😉

2021. dec. 6. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Engem úgy elkaptak a lányvécében a csajok hogy köpni nyelni nem tudtam. Lefogtak lerángatták a nadrágomat és megujjaztak felváltva és az egyik barátnőm még ki is nyalt
2021. dec. 6. 15:50
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Na ott néha elszabadul a pokol. Voltam páron és nem egyszer pajzán kacerkodas lett a vége. Vagy pár lány orgiája. 🙃L
2021. dec. 6. 15:53
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Fotóztam pár lánybúcsut. Na a csajok aztán tudnak bulizni. A pasik unalmasabbak ilyenkor. 30F
2021. dec. 6. 15:55
 4/18 kisördög1 ***** válasza:
99%
Táncos haverom vittem pár lánybúcsúra, hát volt pár izgalmas és gátlástalan kalandban részünk. csajok felszabadultabbak és gátlástalanabbak tudnak lenni ilyen partikon!
2021. dec. 6. 15:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Amúgy én is hangosítani/kamerázni voltam párszor... 😉😊
2021. dec. 6. 15:59
 6/18 kisördög1 ***** válasza:
98%
Akkor láttál te is ezt-azt
2021. dec. 6. 16:00
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Vetkőző pasi lett rendelve, a menyasszony nagyon zavarba volt ezért az egyik csaj vette át a kezdeményezést, a vége az lett hogy kb 10 perccel később kézen fogva vitte el "fizetni" a pasit...

Másik barátnőmnél a helyen ahol voltunk a pultos srác lett letámadva, szegénykém azt sem tudta hol van, és a többiekre nagyon buzdítóan hatott, hogy a srác nagyon zavarban volt és nagyon próbálta dugdosni, rejtegetni hogy merevedése van már attól amiket ott mondtak ölette vagy neki... Konkrétan kibeszélték hogy kinek mik voltak a legextrémebb dolgok amiket csináltak, persze mindezt olyan köntösbe, hogy jaj szegénykém te most férjhez mész ezen túl te nem csinálhatod több pasival egyszerre, pedig az milyen jó, tudod múltkor is meséltem hogy...

És így tovább...

2021. dec. 6. 16:17
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
mindenkinek milyen sok és durva volt. de csak 1 ember írt sztorit. hát mit is gondoljak
2021. dec. 6. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

Miért nem osztod meg itt a történeteid? Biztos sokan kíváncsiak lennének rá!

2021. dec. 6. 17:19
 10/18 kisördög1 ***** válasza:
86%
9: Mert nincs neki, csak erre akarja kiverni, vagy méginkább azt reméli így majd talál pajzán kiscsajokat akik belemennének vele ebbe-abba.
2021. dec. 7. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!