Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex vagy önkielegítés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex vagy önkielegítés?

Figyelt kérdés
Ha a pasim ráveri a farkát a mellemre es az arcomra , saját kezűleg, az önkielegites, mert nem én elégítem ki, igaz?

2021. dec. 5. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2021. dec. 5. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen
2021. dec. 5. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen!
2021. dec. 5. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak annyiból áll az egész, hogy te hazamész a munkából, le sem vetkőzöl és a férjed elé térdelsz, és csak az ő keze mozog ejakuláció előtt, akkor az igen, önkielégítés.

Ha viszont már csak a levezetése történik így a "dolgoknak", és te már az együttlét alatt kielégültél (legalábbis volt behatolásos testmozgás), az már végül is szex... :,D

2021. dec. 5. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatjuk, de ketten vagytok, és ha passzív is vagy, kellesz hozzá hogy igazán nagyot élvezzen
2021. dec. 5. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Engem kielégített orálisan mert ciklusban vagyok
2021. dec. 5. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex után veri rá, az már szex. De ha előtte te is segítettél neki, akkor az már nem sima önkielégítés. Amúgy miért nem segítesz te is neki?
2021. dec. 5. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérlek behatolás nélküli szex, egészségetekre :) csináljátok is minél sűrűbben mikor kedvetek és lehetőségetek van rá, csak így tovább!
2021. dec. 5. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
pontosan meg van húzva határ szexuál pszihologusok már leírták. ha alszol, vagy kiütötted magad alkoholal stb... és úgy veri rád akkor csak önkielégítés. ha ébren vagy és nézed ahogy kiveri előtted, mindegy hova, nem is kell hogy rád menjen akkor egyfajta fétis szex,már nem önkielégítés. ha egymáshoz értek és ahogy írtad hogy kinyalt előtte akkor már még lightosabb fétis szexnek tekinthető. fétis szótol nem kell tartani, mindenkinek sok fétise van, az is már fétis ha szex közben szexi harisnyát visel a nő,mert úgy izgatóbb egyiküknek a szex.szóval ezerféle. csak a extrémebb fétiseket szokták kiemelni, ha pasi mindig csak a lábfejedre veri ki , és soha meg sem dug,meg ilyesmik. nekem időnként az a fétisem hogy , az arcomra ül a nő én kinyalom jó hosszan és közben kiverem magamnak,és amikor kijött ondóm, utána rögtön bele ül a nő a farkamba lovagolni . lényegében a második menetben már hagyományos szex. ez sok nőnek bejön :D de csak ritkán csinálom, amikor amugyis hamar elmennék, mert jópár napig nem volt idő szexelni.
2021. dec. 6. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen
2022. febr. 6. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!