Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön, ha egy nő trágárul beszél szex közben?
Figyelt kérdés
Hallottam egyszer, hogy egy csaj bevállalta az anált, és a férfi elmondása szerint ilyeneket mondott neki a nő:
"Gyere b*szd szét a p*csám."
Mit gondolnátok, ha anál előtt a csaj ilyeneket mondana? Bejönne, vagy primitívnek tartjátok?
2021. dec. 5. 19:04
1/16 anonim válasza:
Nekem nagyon nem! Az anál és a trágár beszéd sem jön be, sőt szakító ok. F.
3/16 anonim válasza:
Az anál nekem nem jön be! Szex közben a trágár beszéd, igen! Olyankor én is úgy beszélek!
5/16 anonim válasza:
Nekem be de nélküle is vígan elvagyok
7/16 anonim válasza:
Nem, az már nagyon cigányos.
De mondjuk, ha azt mondaná, hogy "Nyomd tele a fenekem" vagy ilyesmi az tetszik.
8/16 anonim válasza:
Nekem igen,bejönne,ha találnék ilyen,teltebb Hölgyet!
A popsisex,meg a durvább beszéd sex közben a nőtől meg főleg tetszik,mégjobban beindít,szeretem!
F
10/16 anonim válasza:
Nekem volt egy exem... ő erre izgult... hogy így beszeltem... "gyere már bassz meg faszt akarok faszt!!!" Istenem hogy felizgult rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!