Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalta a barátnőjét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalta a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Egyik srác nagyon jó barátom, lelkileg is közel állunk egymáshoz. Nekem talán egy picit tetszik is. Sokszor szoktunk összefutni mint jó barátok. Nemrég nagyon közel jött hozzám, akkor jön így oda hozzám pasi mikor csókot szeretne. Én azt hittem itt is ez történik, ilyen kis csókszerű valami volt de a smárolás rész már nem érkezett el, kb 2 másodperces puszinak hívnám. Aztán eltelt 1 hónap megint előfordult ez, nyelv nem volt benne,nyál sem, de éreztem hogy visszacsókolt mert összeértek az ajkaink. Utána megbeszeltük hogy felhagyunk ezekkel. De sokszor ő még mindig nézi a számat meg közelebb hajol hozzám, viszont mondta hogy a barátnőjét szereti. Akkor miért jön közel ujra meg ujra?

2021. dec. 5. 00:53
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Meg akar dugni de a lelkiismerete vissza fogja. Azért te sem vagy ám semmi, nekem is húzta már az agyam egy ilyen lány, nem lett jó vége. Gondolt át, hogy ki akarsz-e b*szni a nőjével. A srácon nem múlna.
2021. dec. 5. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudja mit akar/szórakozik. De szerintem ez megcsalás.
2021. dec. 5. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésre pedig a válasz: igen ez már megcsalás. Lightos verzió, bár nekem elég lenne a szakításhoz.
2021. dec. 5. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Velem ugyanezt csinálta egy fiú a barátnője mellett, de még messzebbre is mentünk. Azt ígérte, hogy utána én lehetek a barátnője, de megtartotta a másikat.
2021. dec. 5. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Azért te sem vagy az erkölcs szobra. Ha tudod hogy van párja, minek viselkedsz így?

A csávó persze egy barom. Megbaszna, de még hezitál. Egyrészt a lelkiismeret miatt (már ha van ilyen), meg aztán gondolom tudni akarja azt is, hogy mire számíthatna tőled.

Imádom az ilyen 'barátságokat'. Van egy feltételezem normális párja a pasinak, aki tiszteletben tartja a nővel való barátságot is, nem féltékenykedik vagy hisztizik, felnőtt módjára kezeli. Bizalommal. Erre az ilyen hányadék emberek szépen vissza is élnek ezzel. Aztán megy a csodálkozás, hogy miért van annyi ember, akiben szorongást vált ki egy ellenkező nemű barát ténye. Gratulálok:)

2021. dec. 5. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 tényleg ledöbbenek néha mennyi hulladék ember van. Persze még legyél is hálás hogy ha szétmennek akkor utána lehetsz a barátnője:)
2021. dec. 5. 01:22
 7/7 anonim ***** válasza:
5: teljesen egyetértek. A kérdező csaj egy alattomos kígyó a a srác pedig egy lúzer aki nem tud parancsolni a pöcsének. 1 voltam
2021. dec. 5. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!