Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen cucc mennyire jon be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen cucc mennyire jon be a paliknak altalaban? L

Figyelt kérdés

Leginkabb ez a csizma + farmer kombo erdekelne.

[link]

Irj kort

2021. dec. 4. 14:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Akinek jól áll, azon tetszik, akinek meg nem áll jól, azon semleges. De egyébként szép elegáns, visszafogott szerkó, egy kiszemelt hölgyön nagyo tudna tetszeni.
2021. dec. 4. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha jó segged van benne, és nem tűdőfarmer akkor jó.
2021. dec. 4. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nagyon bejon
2021. dec. 4. 15:11
 14/21 A kérdező kommentje:
12 Miért ami a képen van, az "tűdő"farmer?:)
2021. dec. 4. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Ilyen csizma ruhával vagy szoknyával. Farmerral nagyon fura.
2021. dec. 4. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

#14 Az. A bordáin van összehúzva az öv.

Csípőn legyen vége annak a farmernak. úgy sexy

2021. dec. 4. 16:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérlek !!!!! Magadnak felelj meg, találd meg a stílusodat és MAGADNAK akarj tetszeni és azt vedd fel ami neked tetszik!!!! Egyrészt az ilyen kérdésekkel csak azt erősíted a férfiakban hogy minden nő mindent, minden körülmények között miattunk tesznek és csak is azért létezünk mi nők, hogy őket lenyűgözzük. AMI NYILVÁN NEM ÍGY VAN. Nőj fel, tálald meg a lelki békét és kívánom hogy szerezz önbizalmat!
2021. dec. 4. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem rossz!

32F

2021. dec. 4. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
#17 nemhogy örülnél neki hogy van egy csaj aki nem azt köpködi hogy "én úgy vagyok jó ahogy vagyok.." hanem érdekli mitől lehet jobb ;)
2021. dec. 4. 18:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Latom nem kézséged az értő olvasás! Azt írtam hogy azt tegye és hordja ami NEKI tetszik!!!!! Az hogy valaki magának akar tetszeni nem azt jelenti hogy elhanyagolja magát….szerencsétlen.
2021. dec. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!