Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindig az éjszaka közepén leszopni a csajom?
Figyelt kérdés
Azért furcsa mert alvás előtt sem és reggel sem akar leszopni. Mindig megvárja, hogy aludjunk és akkor szopik. Volt hogy arra keltem, hogy álló farkamat már szopta.2021. dec. 4. 12:13
1/10 anonim válasza:
Ezt tőle kérdezd!
Mi honnan kéne tudjuk?
2/10 anonim válasza:
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
3/10 anonim válasza:
Kérdezd nmeg tőle, biztos válaszol. Azért nem olyan rossz ez a fajta bekattanás...
4/10 anonim válasza:
Hashtag: nem szoptatás, hanem szopatás.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodok abszolút. Simán csak nem értem, és érdekel h normális dolog-e, mert azért ez sztem nem egy átlagos dolog.
2021. dec. 4. 12:17
6/10 anonim válasza:
Azért, mert rosszat álmodsz. Biztos stresszes időszakon mész keresztül, és valótlan dolgokra riadsz fel.
7/10 anonim válasza:
Mert ilyen a bioritmusa. Alvás előtt nyald ki és dugd meg utána már jobban alszotok, egészségetekre :)
8/10 anonim válasza:
Sajnos nem egy atlagos dolog, persze azert ebren is csinalhatna. De en spec neha orulnek arra kelni h epp a takaro alatt van a csajom
9/10 anonim válasza:
Akkor spontan csak. A többi meg erőltetés kenyszer
10/10 Oldfire válasza:
Szégyenlős. Ennél nagyobb gondod ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!