Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy alakulna, hogy egy lány szívesen lefekudne veletek, akibe régen szerelmesek voltatok, akkor megfektetnétek?
Figyelt kérdés
Max szexkapcsolatot akarna2021. dec. 2. 22:18
12/25 anonim válasza:
Szandra
Bettike
Edina
Tyűh...mint az atom úgy húznám őket a ...omra!
13/25 anonim válasza:
Nem hiszem hogy igent mondanék. Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy a büszkeségem többet ér egy ilyen dugásnál. Ha anno nem kellettem akkor most se kelljek már.
14/25 anonim válasza:
Ha valakibe szerelmes leszek, akkor bepróbálkozok, ha lepattint, akkor nagyon gyorsan továbblépek, jó eséllyel nem is emlékszem már rá pár hónap után.
Úgyhogy nem valószínű.
15/25 anonim válasza:
Persze megmutatom neki mit veszített. Megmutatnám neki mire képes az a 8 centis pusztító 🤣🤣
16/25 anonim válasza:
Nem mindegy az neked hogy mit akar vagyis inkább mit hablatyol.
HA tetszik és benne van , akkor mindent bele.
18/25 Dzsoki válasza:
Akkor,nem akarta,most meg,igen. Melyik az a böszme,aki erre nemet mond? 57F
19/25 Pretorius25 válasza:
Attól függ! Volt vmi köztünk, vagy csak titkon vágyakoztam utánna? Ha jártunk, akkor miért lett vége? Pl.: Ha megcsalt, és emiatt szakítottam vele, akkor szó se lehet róla! Ő dobott engem, vagy én Őt? stb. Tehát sok mindentől függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!