Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel, hogy nincs szex a kapcsolatotokban/ házasságotokban?
#2 az nagyon keves... masztizhatsz te tizszer is egy nap nem adja meg azt az oromot amit egy minosegi egyuttlet...
sajnos en is ebben vagyok csak ferfikent, de birom, bar neha en is a falat kaparom.
Az nem lenne megoldás, ha szakemberhez fordulna? Vagy esetleg már kezelik a problémáját? Mert anélkül nem fog javulni semmi, viszont ha nagyon ráfekszik a gyógyulásra, akkor 1-2 éven belül simán el lehet érni jó erdményeket és akkor a szexuális életetek is javulni fog.
Írsz egy kicsit bővebben? Mert igazából szerintem nem az a megoldás, hogy életed végéig kibírod szex nélkül. Persze ha csak ezt akarod hallani, hogy masztizh sokat, akkor szívesen írom le ezt neked. Csak ennek nem sok értelme van
Látod, én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak a másik oldalon.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Egyszer a falat kaparná az irántam való vágy miatt a feleségem... Csak egyszer...
Leginkább sehogy. Van, hogy 3-4 napig hozzá sem szólok, elvonulok a nappaliba. Már idegesít a jelenléte. Azon gondolkodom, hogy a nappaliból gipszkartonnal levalasztanek magamnak egy kis 3*3-mas részt az ágy, meg a tv meg ps férjen be.
Aztán kisem jönnek onnan.
Amúgy én már beketorodtem, nem veszekszunk, nem vitatkozunk. Sorra írogatok lányokkal, prostikat nézek, számolom, hogyan számoljak el azzal 3-4 órával míg elmennék egyhez.
Prostihoz járok. Egy nő ismerősömmel beszéltem, ő azt mondta egy ilyen helyzetben el tudná fogadni ha a férje prostihoz járna.
És hát végülis minden nő egyformán gondolkozik szóval a feleségem se gondolkozhat másképp. Csak azért nem mondom el neki, mert nem kérdezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!