Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér a szájba/arcra pisi?
Figyelt kérdés
Pisifétish🥰2021. dec. 2. 07:59
11/57 anonim válasza:
Számomra semmi köze a szexhez azoknak a dolgoknak, amiket a testem végtermékként termel amikor megszabadul a hulladéktól!
F
12/57 A kérdező kommentje:
Ezek az őnjelölt helyesírás megmondó emberek a legjobb réteg mindenhol... Sajnálom a szegényes szexuális életed, vagy nem leétezőt de legalább tudsz itt puffogni
2021. dec. 2. 09:03
13/57 anonim válasza:
Belefér persze, szerintem semmi gond nincs ezzel:)
15/57 anonim válasza:
Ember sz vsgy fétis vagy pedig fetish. Legalább ha akkora szexkirály vagy leírni tudnád helyesen azt, ami izgat...
Nem mered felhozni otthon? Na te is igazi nsgybetűs férfi vagy. Jópofa.
A kérdésre a válasz: igen, kapni szeretem és nem vagyok gyáva felvállalni sem:)
N
16/57 A kérdező kommentje:
Név nélkül sokan felvállalják... Otthon nem hozom fel mert, régebben megtettem és egyenes válasz volt rá...
2021. dec. 2. 11:57
17/57 anonim válasza:
#15: Istenem...nem itt vállalom fel te hígagyú, hanem a való életben.
Ha a párod már megválaszolta, akkor mit pörögsz ezen? Akkor nyilván tárgytalan a dolog, felejtsd el és ne hozd fel többet. Ha meg ez neked létszükséglet, akkor szakíts és keress olyan nőt, aki benne van.
20/57 anonim válasza:
Testre simán, arcra is ok, szájba nem.
28N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!