Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak adtok ki hangot szex közben vagy élvezéskor?
Figyelt kérdés
Nagyon izgató ha a pasi orgazmuskor vagy akár szex közben is nyög vagy hangot ad ki.
Én is eléggé hangos vagyok szex közben.
2021. dec. 2. 05:50
11/15 anonim válasza:
Jól meg csinálom őket, persze hogy adok ki hangot, a végén. A nőkhöz meg csak úgy megyek ha egyedül van otthon, mert nem bírják kontrollálni magukat olyan jó vagyok
24F
Testépítő bajnok
Filmsztár
12/15 anonim válasza:
11! Aki így reklámozza magát az sajnos nem jó :( ne hitesd el magaddal...
13/15 anonim válasza:
Én is nyögve sóhajtozós pasi vagyok!!
Ha élvezem,amit a nő csinál velem,annak hangot is adok!
De persze cserébe imádom azt a nőt,aki ugyanúgy hangos velem,sőt,ha sex közbe durván beszél hozzám,az meg mégjobban izgat...
40/F
14/15 Dzsoki válasza:
Nem értem a kérdést.Igen,minden pasi ad ki hangot élvezéskor.Jó,a süketnémák kivételek.
15/15 A kérdező kommentje:
14. A volt párom nem adott ki hangot. Volt amikor megkérdeztem hogy végzett e mert már húzta ki a farkát. Nem tudtam hogy végzett vagy csak másik pózt akar. Észre sem lehetett venni hogy élvezett.
2021. dec. 6. 05:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!