Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak adtok ki hangot szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak adtok ki hangot szex közben vagy élvezéskor?

Figyelt kérdés

Nagyon izgató ha a pasi orgazmuskor vagy akár szex közben is nyög vagy hangot ad ki.

Én is eléggé hangos vagyok szex közben.

2021. dec. 2. 05:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

Jól meg csinálom őket, persze hogy adok ki hangot, a végén. A nőkhöz meg csak úgy megyek ha egyedül van otthon, mert nem bírják kontrollálni magukat olyan jó vagyok

24F

Testépítő bajnok

Filmsztár

2021. dec. 2. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
11! Aki így reklámozza magát az sajnos nem jó :( ne hitesd el magaddal...
2021. dec. 2. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is nyögve sóhajtozós pasi vagyok!!

Ha élvezem,amit a nő csinál velem,annak hangot is adok!

De persze cserébe imádom azt a nőt,aki ugyanúgy hangos velem,sőt,ha sex közbe durván beszél hozzám,az meg mégjobban izgat...

40/F

2021. dec. 5. 09:24
 14/15 Dzsoki ***** válasza:
Nem értem a kérdést.Igen,minden pasi ad ki hangot élvezéskor.Jó,a süketnémák kivételek.
2021. dec. 5. 21:56
 15/15 A kérdező kommentje:
14. A volt párom nem adott ki hangot. Volt amikor megkérdeztem hogy végzett e mert már húzta ki a farkát. Nem tudtam hogy végzett vagy csak másik pózt akar. Észre sem lehetett venni hogy élvezett.
2021. dec. 6. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!