Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy olyan erősen lüktetett a nő puncija élvezéskor, hogy már szinte fájdalmasan szorította a farkatokat?
És szerinted mi szorítana ennyire?
A hüvelyizom ami annyira rugalmas kell legyen, hogy máskor simán kinyom egy csecsemőt?
Szóval 1-es, 2-es és 3-as, fogalmatok sincs miről szólt a kérdés, mert nem fordult elő veletek ilyen...
1-es, nyugodt vagyok, rendszeresen ezt érzem mikor barátnőm élvez, annyira nem kellemetlen azért, csak kiváncsi voltam mással is van e hasonló, neked nem...
2-es, a hozzászólásodnak semmi köze nincs a kérdéshez, úgyhogy kár volt idebüffenteni, de legalább jól megmondtad a tutit, büszke lehetsz magadra ;)
3-as, látom neked sincs sok közöd a kérdéshez...
4-es, köszi az eddigi egyetlen értékelhető választ :)
Nem tudom ki ismeri jobban a női testet, de te most megkérdőjelezed, hogy mit érzek ebben a szituban pasiként?
Lemaradt a kérdés elejéről, hogy Férfiakhoz szól a kérdésem..., gondoltam ez egyértelmű.
Te a nemednél fogva soha nem tapasztalhatod meg, amiről a kérdés szól, amivel amúgy nincs gond, csak tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!