Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a rossz fiúkat szereti, idővel ha ők csalódást okoznak, akkor választhat jó fiút?
Az a lány akit megszerettem ő sajnos a rosszfiúkat szereti. Idővel változhatnak az igényei?
Vicces mert ismerem az anyukáját és ő nagyon össze akar minket hozni:D Bár nem tudom hogy ennek milyen vége lesz...
Ha te nem szereted a spenótot, mert a sült krumpli a kedvenced, akkor átszoksz majd 10 év múlva a spenótra mert meggyőz anyád róla hogy abban sokkal több a vitamin, meg a nyomelem? 😂
Kinek mi/ki tetszik ugyanígy ízlés dolga, az meg elég korlátozottan változik (többnyire semennyire). Egyébként mit is jelent "idővel"? S mit csinálsz addig ülsz és malmozol mondjuk olyan 8-10 évet vagy mi? Engedd el a dolgot bro' jobban jársz.
“ Ha te nem szereted a spenótot, mert a sült krumpli a kedvenced, akkor átszoksz majd 10 év múlva a spenótra mert meggyőz anyád róla hogy abban sokkal több a vitamin, meg a nyomelem? “
Mondjuk ez rossz példa.
Régebben utáltam a spenótot, a csiperke gombát meg a halászlét, ma meg ezek a legnagyobb kedvenceim…
A kukoricát meg szerettem, ma meg már ki nem állhatom…
Nők terén meg 22 éves koromig a magasabb teltkarcsú nőket szerettem inkább, és bár most is szeretem Őket, egy alacsony vékony cuki lány nagyon megtetszett és azóta már inkább ez a zsánerem.
Szóval szerintem az ember ízlése abszolút változhat…
Ha most valaki a rossz fiúkat szereti, ez akár még annak hatására is változhat, hogy erkölcsileg szintet lép, akár pár könyv hatására… Ki tudja?
#6 nos elképzelhető, de a vágyak, preferenciák terén ez nem így működik - meg mint írtad elég hosszú időnek is kell eltelnie (ki várna találomra 5-10-20 évet arra ami lehet soha nem jön el?). Az ízlés sajnos az a dolog, ami észérvekkel NEM befolyásolható.
A hasonló esetekben két dolog szokott történni:
a) verzió (esetek 99%-a): a "rosszlány" összejön egy olyan "rosszfiúval" aki oda-vissza van érte, zsák a foltját megtalálja, hosszabb ideig együtt maradnak, házasság, gyerkőc miazmás. Az hogy utána 5-10-20 év múlva szétmennek-e vagy sem már esete válogatja. A "rosszlány" lenyugszik, viszont a pasijában - a tudat alatti szintjén - ugyanaz a vagányság, kisugárzás, határozottság fogja meg később is, mint ami akkor is tetszett neki amikor megismerkedtek.
b) verzió (kisebb mint 1%): a sok csalódás miatt dönt a "rosszlány" nekem azért is csendes, rendes, jófiú kell. Nem az ízlése változott csak magára erőlteti a dolgot, mintegy rábeszéli magát. Összejön a "jófiúval", együtt vannak, de egy idő múlva hiányzik neki a tűz, a szenvedély és vagy szétmennek, vagy elkezd félrekúrni.
Ha jobban belegondolsz a "jófiú" szempontjából igazán az a) verzióval jár jobban, mintsem beleszaladjon a b)-be. Had idézzek egy Rousseaui gondolatot: szép az ami érdek nélkül tetszik. Az ízlés is ilyen sajna, a vágy, a szív akkor igazi ha nem érdekből történik hanem őszintén jön.
BB Easton: 44 fejezet 4 férfiról
Ez a könyv pont erről az esetről szól, és igaz történet (állítólag). A nő mimndig ilyen "legalja" típusó pasikkal jött össze, aztán egy jófiúval. Vele össze is házasodott, bár nem valami jó a házasságuk, mert vágyik arra az izgalomra, amit csak a rosszfiúkkal érzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!