Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány a rossz fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány a rossz fiúkat szereti, idővel ha ők csalódást okoznak, akkor választhat jó fiút?

Figyelt kérdés

Az a lány akit megszerettem ő sajnos a rosszfiúkat szereti. Idővel változhatnak az igényei?

Vicces mert ismerem az anyukáját és ő nagyon össze akar minket hozni:D Bár nem tudom hogy ennek milyen vége lesz...

2021. dec. 1. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
nem fog soha téged választani, lépj tovább
2021. dec. 1. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
aki ilyet kérdez az inkább a tipikus tutyi-mutyi alkat és nem a valódi "jó fiú", inkább amolyan éretlen anyuci pici fia aki nem mer egy lányhoz oda menni sem
2021. dec. 1. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2021. dec. 1. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy lány akivel az anyja össze akart hozni. Annyit mantrázta ezt neki hogy emiatt csakazértse…… szóval ha egy szülő beleszól az nem mindig jelent jót
2021. dec. 1. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha te nem szereted a spenótot, mert a sült krumpli a kedvenced, akkor átszoksz majd 10 év múlva a spenótra mert meggyőz anyád róla hogy abban sokkal több a vitamin, meg a nyomelem? 😂

Kinek mi/ki tetszik ugyanígy ízlés dolga, az meg elég korlátozottan változik (többnyire semennyire). Egyébként mit is jelent "idővel"? S mit csinálsz addig ülsz és malmozol mondjuk olyan 8-10 évet vagy mi? Engedd el a dolgot bro' jobban jársz.

2021. dec. 1. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

“ Ha te nem szereted a spenótot, mert a sült krumpli a kedvenced, akkor átszoksz majd 10 év múlva a spenótra mert meggyőz anyád róla hogy abban sokkal több a vitamin, meg a nyomelem? “

Mondjuk ez rossz példa.

Régebben utáltam a spenótot, a csiperke gombát meg a halászlét, ma meg ezek a legnagyobb kedvenceim…

A kukoricát meg szerettem, ma meg már ki nem állhatom…

Nők terén meg 22 éves koromig a magasabb teltkarcsú nőket szerettem inkább, és bár most is szeretem Őket, egy alacsony vékony cuki lány nagyon megtetszett és azóta már inkább ez a zsánerem.

Szóval szerintem az ember ízlése abszolút változhat…

Ha most valaki a rossz fiúkat szereti, ez akár még annak hatására is változhat, hogy erkölcsileg szintet lép, akár pár könyv hatására… Ki tudja?

2021. dec. 1. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 nos elképzelhető, de a vágyak, preferenciák terén ez nem így működik - meg mint írtad elég hosszú időnek is kell eltelnie (ki várna találomra 5-10-20 évet arra ami lehet soha nem jön el?). Az ízlés sajnos az a dolog, ami észérvekkel NEM befolyásolható.

A hasonló esetekben két dolog szokott történni:

a) verzió (esetek 99%-a): a "rosszlány" összejön egy olyan "rosszfiúval" aki oda-vissza van érte, zsák a foltját megtalálja, hosszabb ideig együtt maradnak, házasság, gyerkőc miazmás. Az hogy utána 5-10-20 év múlva szétmennek-e vagy sem már esete válogatja. A "rosszlány" lenyugszik, viszont a pasijában - a tudat alatti szintjén - ugyanaz a vagányság, kisugárzás, határozottság fogja meg később is, mint ami akkor is tetszett neki amikor megismerkedtek.

b) verzió (kisebb mint 1%): a sok csalódás miatt dönt a "rosszlány" nekem azért is csendes, rendes, jófiú kell. Nem az ízlése változott csak magára erőlteti a dolgot, mintegy rábeszéli magát. Összejön a "jófiúval", együtt vannak, de egy idő múlva hiányzik neki a tűz, a szenvedély és vagy szétmennek, vagy elkezd félrekúrni.

Ha jobban belegondolsz a "jófiú" szempontjából igazán az a) verzióval jár jobban, mintsem beleszaladjon a b)-be. Had idézzek egy Rousseaui gondolatot: szép az ami érdek nélkül tetszik. Az ízlés is ilyen sajna, a vágy, a szív akkor igazi ha nem érdekből történik hanem őszintén jön.

2021. dec. 1. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:

BB Easton: 44 fejezet 4 férfiról

Ez a könyv pont erről az esetről szól, és igaz történet (állítólag). A nő mimndig ilyen "legalja" típusó pasikkal jött össze, aztán egy jófiúval. Vele össze is házasodott, bár nem valami jó a házasságuk, mert vágyik arra az izgalomra, amit csak a rosszfiúkkal érzett.

2021. dec. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!