Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk akik prostival vesztették...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk akik prostival vesztették el megírnátok milyen élmény volt?

Figyelt kérdés

Jó volt?

Meglátogatátok utána újbol a csajt vagy mas prostit?

2021. dec. 1. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen jó volt, nem bántam meg.

De azóta nem volt fizetős lánynál.

2021. dec. 1. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jó volt, sőt sztem életem top 3 szexuális élményében benne van, ha nem vesszük azokat amiket a barátnőmmel csináltunk, mert az azért nyilván jobb.

De mindig boldogan gondolok vissza az "első"-re egy kicsit se zavar h prostival voltam.

Igazi barátnőfeelinges volt a csaj és olyan jól nézett ki, esélyem se volt olyan jó nőre akkoriban, és azóta is csak egyszer sikerült egy hasonló kaliberű csajjal összejönni egy estére, kicsit be volt rúgva, és hátborzongatóan rossz volt az ágyban, kb elhatároztam h többet jó nőre nem is nyomulok már rá, annyira rossz volt

2021. dec. 1. 18:28
 3/6 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

Nagyon kula volt.

Fel sem tűnt hogy elmentem, csak lelankadt illetve tele volt a gumi

2021. dec. 1. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon jó volt :P isteni élmény sose felejtem el.. bár az elég gáz hogy a nagymamám a szomszéd lakásba költözött azóta így akárhányszor meglátogatom mindig az jut eszembe hogy a szomszédba egy kurvát dugtam meg :D
2021. dec. 4. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj hogy a prostik 95%-a igénytelen, flegma és kisebbségi. Nagyon oda kell figyelni hova mész elveszteni. De ha megtalálod a megfelelőt, nagyon fasza élmény lesz
2021. dec. 4. 18:41
 6/6 anonymousreview60 ***** válasza:
87%

Hát, a teljesítményem nem volt túl fényes (lankadtam, félig ki kellett vernem). Ez meg is határozta az aktív nemi élet megkezdésének késleltetését. A csaj amúgy iszonyat jól nézett ki, nekem 9/10. Szőke, csöcsös-faros-takaros. Igényes, Oktogon környéki lakás. Még őr (kb. 45-55 éves "madame" is volt). Sajnos nem mentem vissza.

41FHET

2021. dec. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!