Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb szexuális élmény, amit kihagytál és sajnálod, hogy kimaradt? Kórt és nemet is írjatok kérlek.
Nekem 3x is lett volna lehetőségem egyszerre 2 lánnyal lennem. Saját beszariságom miatt nem történt meg. Mind a 3 alkalommal más lányok voltak.
36f
Pár éve egy nálam jóval fiatalabb srác kérlelt, hogy lehessen a szexrabszolgám. Akkor visszautasítottam, de utólag belegondolva, jó lett volna kipróbálni.
30+
N
Nekem még nem volt ilyen. Kivéve amikor egy lány arra kért, hogy vegyem el a szüzességét és hát el is vettem neki, aztán pár nappal később mondta, hogy szeretné analisan is csinálni, mondom oké, akkor megyek minél hamarabb, hogy ezen is túl legyünk.
Ment a szex, aztán mondja, tedd be a popsimba....nem tudom mi volt velem, mai napig nem tudom, elkezdtem mondani, hogy de biztos, nem fog fájni neked, biztos biztos...addig addig húztam az időt, hogy végül abbahagytuk a szexet.
Szégyellem magam, hogy nem voltam férfi, nagyon idegesít a mai napig ez az eset, mert azóta egy lány sem volt úgymond aki kérte volna. Ennek már 10 éve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!