Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb szexuális élmény, amit kihagytál és sajnálod, hogy kimaradt? Kórt és nemet is írjatok kérlek.
Nekem 3x is lett volna lehetőségem egyszerre 2 lánnyal lennem. Saját beszariságom miatt nem történt meg. Mind a 3 alkalommal más lányok voltak.
36f
"Sajnos" mindig túl gerinces voltam kihasználni az alkalmakat, a hármasba nem mentem bele mert az egyik lánynak volt pasija, kollégiumban a szomszédban lakott egy csajszi pont az esetem volt, párszor beszéltünk is, de nem sokat, aztán egyszer úgy alakult hogy együtt mentünk inni, sokat dumáltunk és hát nagyon maga alatt volt mert azon a héten dobta ki a pasija egy másik csajért, berúgott nagyon és hát bőven lett volna lehetőségem.
Valahogy sosem tudtam magam rávenni hogy olyan nővel feküdjek el aki nem teljesen beszámítható.
Ugyan így sajnos kihagytam az erazmuszos csajokat is, pedig volt két spanyol lány akik nagyon nyomták csak mire oda jutottunk már bőven részegek volt (a töményeket annyira nem bírták...)
Illetve egy alkalommal egy párhoz csatlakozhattam volna harmadiknak ott a nő nagyon jól nézett ki viszont a csávótól kirázott a hideg is így kihagytam.
31F
A főiskolán megcsinálhattam volna két csajt, de kihagytam, mert volt barátnőm épp. Már bánom.
Pestis/férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!