Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A felesegem penteken lefekszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegem penteken lefekszik egy masik ferfival… mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyanokhoz szol a kerdesem, akik nyitott kapcsolatban elnek.

Szoval:

12 eve vagyunk egyutt. Minden jo, kiveve a szex. Regen fenomenalis volt, az utobbi 3-4 evben o mar nem kivan es nem elvezi. Volt egy-egy felvillanas, de orgazmusa legutobb 2 eve volt.

9 honapja mar egyaltalan nem is fekudtunk le egymassal. En vagyom ra, megorulok erte, o semmi vagyat nem erez irantam, csak szeretetet.

2,5 eve eldontottuk, nyitott kapcsolatot kezdunk. Voltak neki is, nekem is probalkozasaink, de egyik sem volt igazan eredmenyes.

Tegnap ota viszont valami megvaltozott. Megismert valakit online, akivel penteken le is fog fekudni, ha megvan a szemelyes kemia.

Teljesen be van zsongva, pedig azt mondta, neki sosem menne az online ismerkedes. Sextingeltek, erotikus kepeket csereltek, pedig ezeket eddig teljesen kizartnak tartotta. 4 orgazmusa is volt tegnap a pasival, pedig csak online beszeltek.

Azt mondja, ez jo iranyba terelheti a mi dolgainkat is. En viszont rettegek. Es egy luzernek erzem magam, aki nem kepes ot felizgatni. Pedig regen azt dugtam meg, akit akartam, igazan dominans alfahimnek ereztem magam. Most meg egy senkinek.

Mit tegyek? Azt mondta, ha nem akarom, nem megy. De felek, ha megvetozom, akkor kesobb majd banni fogja es mar sosem jon helyre a kapcsolatunk.

En 34, o 36. Ket gyerek, kozos elet, es (elvileg kolcsonos) szeretet.

2021. dec. 1. 16:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

És néhányan még engem sajnálnak le mert szingli vagyok..

Inkább legyek örökre egyedül mint egy ilyen házasságnak nevezett viccben :D

2021. dec. 12. 20:10
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
El sem hinnéd hányan élnek viccben :D
2021. dec. 12. 20:30
 43/43 anonim ***** válasza:
64%
#41: Én azokat sajnálom le, akik benne vannak egy kapcsolatban úgy, hogy közben nem dugnak vagy félre kell dugniuk:D de hidd el az emberek többsége inkább ezt választja, mert gyáva.
2021. dec. 12. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!