Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegem penteken lefekszik egy masik ferfival… mit tegyek?
Olyanokhoz szol a kerdesem, akik nyitott kapcsolatban elnek.
Szoval:
12 eve vagyunk egyutt. Minden jo, kiveve a szex. Regen fenomenalis volt, az utobbi 3-4 evben o mar nem kivan es nem elvezi. Volt egy-egy felvillanas, de orgazmusa legutobb 2 eve volt.
9 honapja mar egyaltalan nem is fekudtunk le egymassal. En vagyom ra, megorulok erte, o semmi vagyat nem erez irantam, csak szeretetet.
2,5 eve eldontottuk, nyitott kapcsolatot kezdunk. Voltak neki is, nekem is probalkozasaink, de egyik sem volt igazan eredmenyes.
Tegnap ota viszont valami megvaltozott. Megismert valakit online, akivel penteken le is fog fekudni, ha megvan a szemelyes kemia.
Teljesen be van zsongva, pedig azt mondta, neki sosem menne az online ismerkedes. Sextingeltek, erotikus kepeket csereltek, pedig ezeket eddig teljesen kizartnak tartotta. 4 orgazmusa is volt tegnap a pasival, pedig csak online beszeltek.
Azt mondja, ez jo iranyba terelheti a mi dolgainkat is. En viszont rettegek. Es egy luzernek erzem magam, aki nem kepes ot felizgatni. Pedig regen azt dugtam meg, akit akartam, igazan dominans alfahimnek ereztem magam. Most meg egy senkinek.
Mit tegyek? Azt mondta, ha nem akarom, nem megy. De felek, ha megvetozom, akkor kesobb majd banni fogja es mar sosem jon helyre a kapcsolatunk.
En 34, o 36. Ket gyerek, kozos elet, es (elvileg kolcsonos) szeretet.
engedd el dugni nyugodtan.te meg keress egy másik nőt állandó szeretőnek, ha fenn akarod házasságot tartani. aztán meséld el feleségednek,h. neked is milyen jó volt a másik nővel a szex.addog járj el kurvázni, ha nincs rendes szeretőd. prostik majd lelkileg rendbe tesznek, ujra alfának érezheted magad, amíg nálluk vagy és hazaérsz. én mondjuk vállnék ha nő azt mondja már nem érez vágyat irántam, ennél kevesebbért is szakítottam már nőimmel. lelkileg leépített ez a kapcsolat alfa himből, a semmiig érzed magad, akkor lelkileg kasztrált a kedves kis feleséged.... nekem is volt még 20évesen ilyen kapcsolatom 4 évig, már menyaszonyom volt, eljegyeztem. legjobb döntés volt dobni a nőt, utána ő futott utánam, miután a legjobb 8 barátnőjéből hármat megdugtam fél év alatt bosszuból,pár hét mulva, az harmadik barátnöje után, egy szülinapi bulin tudta meg a három barátnöjétöl, akikböl kettö is akkor jőtt rá hogy hármat kaptam belőllük a fa szom végére , pár hétes kapcsolatokra :D felhívtak telefonon, és reklomáltak keményen, én meg végig röhögtem telefonba, bármit is mondtak, szakadtam röhögéstöl :D, haverom épp nállam volt ő is halgatta, azóta is szakdunk röhögéstöl, amikor beszélünk rólluk. jó kis riban cok voltak,mindannyian csak ennyit mondtam nekik telefonba.jó bosszú volt menyasszonyomnak, mert 4 évből három vele lelkileg leépítő volt nekem a személyisége miatt, pedig nagyon szerelmes voltam belé, azt hittem ő a tökéletes nő nekem.pedig elötte is volt jópár nőm. persze utána már nekem nem kellett, pedig vissza akart jönni hozzám,még ezek után is, még alkalmi szexre is velem,amikor csak akarom , azt is felajánlotta,de vissza utasítottam. addigra már sokkal rendesebb, értékesebb nőim voltak, sokkal jobb szexualítással is, még a három barátnője is jobb volt. utána a negyedik és az ötödik nőm még jobb, akivel újra sokéves komoly kapcsolat lett pontosan 10 év, aztán dobtam őt is amikor kezdett megváltozni személyisége negatív irányba.hiába a 10év,a nagy második szerelem, ha lejtmenetet nem lehet megálítani, hiába próbálom,nem egyszemélyes küzdelem, ketten kell küzdeni egymásért. üdv: egy átlagos alfa hím .
ui: (egyszer te is lehetsz menő ujra, rajtad múlik)
Update és válasz néhány kérdésre.
Igen, nekem is voltak alkalmi kapcsolataim. De nálam a feleségem iránti vágy is fennmaradt - tehát ha mentem is, otthon is ugyanúgy (ha nem jobban) kivántam.
Nála ez nem igy van.
Amugy közbejött valami a srácnak, ezért nem tudtak találkozni. De azóta is be vannak zsongva, a most péntek le lett már fixálva.
Ma este találkozik a
feleséged a szeretővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!