Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudtok uralkodni az ösztöneiteken?
Figyelt kérdés
Pl. Megkívántok valakit. Mondjuk 1től 10ig legyen egy skála. 1 nem tudok magamon uralkodni egyáltalán, 10 abszolút uralkodom az érzéseim felett minden téren, ha szerelmes vagyok is. Nekem pl. 5ös tehát tudok is uralkodni meg nem is.2021. dec. 1. 13:08
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
23 szavazat
1/12 anonim válasza:
És mi van ha valaki nem tud?! Majd a helyszínen elkapja aki ott van? Ilyen hülye kérdést.
2/12 anonim válasza:
Nem állatok vagyunk. Erre csak ennyit tudok mondani.
3/12 anonim válasza:
Simán, gond nélkül.
De van határ...😅
4/12 A kérdező kommentje:
#1 Az 1es vagyis aki egyáltalán nem tud, az azt jelenti hogy ha nem lennének a társadalmi visszatartóerők akkor a helyszínen elkapná a kiszemelt egyedet amennyiben az egyed is benne lenne, sőt sokáig próbálkozni akkor is ha az egyed nincs benne. Ez az egyes.
2021. dec. 1. 13:23
5/12 A kérdező kommentje:
Ez egy nem reprezentatív felmérés, nőként szeretném tudni mi várna rám ha a társadalmunk összeomlik ugye koronabotrányok egyebek bármi lehet..hogy mire számíthatok..
2021. dec. 1. 13:25
6/12 anonim válasza:
#5 Ez komoly? Te teljesen komplett vagy?
7/12 anonim válasza:
Az attól függ mire számíts hogy hogy nézel ki 🤷🏼♂️
Mert ha nem vagy az a típus akiért megdöglenek a pasik akkor nincs félnivalód…….
8/12 A kérdező kommentje:
Ez az hogy így is sokan leszólítanak, ami persze egy fokig nem is gond csak olvastam itt hogy simán megerőszakolták a nőket az őskorban..
2021. dec. 1. 13:50
9/12 A kérdező kommentje:
A háborúkban is megölték a férjeket, az asszonyokat pedig megerőszakolták. Lehet hogy lassan fel kell fegyverkezni, mert nem vagyunk most sem már messze a bajtól ahogy kinéz
2021. dec. 1. 13:52
10/12 anonim válasza:
Alapból rossz a definíció.
Írod azt hogy "ha nem lennének társadalmi korlátok akkor simán rávetné magát a nőre ott helyben"
Ez az egyes? B*ki akkor minden pasi 1... Pont azzal uralkodik az ösztönein hogy figyelembe veszi a társadalmi elvárásokat...
Tudom hogy ez lovaglás a szavakon. De ha rendes statisztikát akarsz akkor kb 7-8 as értéknél kb nem adhat senki rosszabbat mert aki alatta lőné be magát az jó eséllyel börivel lenne jutalmazva...
Ez úgy ahogy van hülyeség ebben a formában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!