Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ittatok már lánypisit? Milyen élmény volt?
Na erről van itt szó 10 eském.
Te egy belevaló srác vagy.
Látod bennünket, /8-9/ bepirosítottak.
Nem tudják mi a jó. Himi-humi általános szex, semmire nem való.
Egy kis perverzitás, egy kis BDSM, na az már döfi.
Mi olyat is szoktunk, hogy a páromat jól kitágítom hátulról, ő hátranyúl, jól széthúzza a kis gömbjeit, és én 60-70 centiről belepisilek a popsijába.
Nálam ilyen járó kő van az egész lakásban, és ezért nem probléma az ilyesmi.
Nem kell a kis fürdőszobába feszengeni.
8#
És igen, én rendszeresen iszom, direktbe a forrásból :-)
Két módon, 69-ezés közben csak úgy nyelem, és isteni íze van, csak jó sok legyen :-). Persze a farkam meg lülktet a szájában rendesen :-)
Vagy hanyatt feszik és úgy tör fel belőle a szökőkút és föléhajolok és úgy iszom.
Mindekttő brutál élvezet.
Még nem ittam. Előtő párom szerette volna kipróbálni, de akkor még nem voltam rá nyitott. Meg hogy pisiljek bele a punciába, popsijába... Akkor nem igazán izgattak az ilyen pisis dolgok. Most már talán engedném, kipróbálnám...
29/F
14 . Egy számunkra szexi , vonzó nő női pisije maga a hamvas női nedű, a feromonok szárnyán , nyelven lágyan megpihenő, csordogáló mennyei nedű , fantasztikus mámorító füst ízzel , emellett hihetetlenül vágyfokozó a punciból jött nedü közvetlenül a szájba csurgatva....
F/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!