Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy erényövet és a barátnőm megtalálta, mit mondjak neki?
Vettem egy erényövet mert már nagyon kiváncsi voltam milyen lehet.
Olvastam róla itt ott és egyszerűen nem hagyott nyugodni a dolog. Egyébként nem izgat durván hogy hordjam, a bdsm se izgat annyira, csak érdekelt hogy milyen ha a farkamon van egy ilyen cucc (van egy pár más szexjátékom is, általában egyszer kipróbálom őket aztán mennek a dobozba)
Nem is terveztem hogy hordom mert nem volt túl kényelmes.
Sajnos az éjjeli szekrényben hagytam és ott megtalálta a barátnőm. Úgy csinált mintha nem történt volna semmi de tudom h megtalálta.
Szerintetek mit mondjak neki, mire kellett nekem? Tényleg csak próbaként érdekelt. Nem akarom hogy furának gondoljon vagy elhagyjon emiatt. Lányok hogyan reagálnátok egy ilyen esetben? Pár napja történt azóta nem beszéltünk erről de egyszerűen már megőrülök a helyzettől.
#3 csak bátran! Ha hosszabb távon együtt akarsz vele maradni akkor
ad.1. nem játszatsz egész életedben szerepet, hazudhatsz folyamatosan másnak kiadva magad;
ad.2. ha nem tolerálja akkor szexuálisan nem illeszkedtek össze, jobb ha szétválnak útjaitok és majd mindketten találtok olyat akivel összepasszoltok, addig a hazugság, képmutatás rabságában élni időpazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!