Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek, ha a feleségetek megkérne, hogy egy üvegfalon keresztül nézzétek, ahogy minden ismerősöd, barátod beleélvez minden testnyílásába, és neked utána szexelned kell vele?
Én meg azt hittem, hogy én vagyok beteg az enyhe kis fétisemmel!
De sehol sem vagyok.
Három okból SEM (pedig szeretem a többeseket)
- STD, többesben óvszer kötelező;
- nem kötöm az ismerőseim orrára a "viselt" dolgaimat mert semmi közük hozzá;
- én választom ki, ki igen és ki nem, kit tartok normálisnak és kit nem.
Ez is egy fétis, s még így anonim módon is le a kalappal, hogy szóba hoztad, merted ide megírni.
Nekem életem legszebb csodája volt, amikor a szeretőm alatt voltam, fordítottan, a punciját nyalogattam és ő meg szopta a péniszemet. Aztán a csiklójánál maradt a nyelvem, amikor a cimborám elkezdte az aktust és közelről csodálhattam meg a drágám megbaszását.A remegés, az illatok eldorádója..
Amikor a beteljesúlés megtörtént, a kedvesem hasra feküdt és ekkor én az ánuszát nyaltam boldogan, s Ő pihegett, sírt a boldog beteljesüléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!