Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Este szexelek először egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este szexelek először egy nővel melegként. Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Van egy elég közeli barátom, aki homofób. Miután elég gyakran kérdezett a nőügyeimről, egy idő után belekeveredtem abba a hazugságba, hogy rendszeresen szexelek különböző nőkkel, és teljesen gátlástalan vagyok ilyen téren. Ennek eredményeként összehozott egy négyest két nővel. Bele kellett egyeznem, mert nem illene az eddigi hazugságaimba, hogy ezt kihagyom. Szóval este szexelek két nővel úgy, hogy még soha nem csináltam. És a barátom is ott lesz, szóval még tapasztaltnak is kell, hogy látszódjak. Van valami, amit tudnom kell a női nemi szervről? A merevedéssel nem hiszem, hogy gondom lesz, de nem tudom majd használni. A csikló közepére kell dugni? Melyik irányba kell utána menni?
2021. nov. 29. 13:22
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Az első a nyolcasnak ment.
2021. nov. 29. 13:41
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
A biológia mint tantárgy mond valamit? Mert ezek alapján annyi közöd van hozzá, hogy azt az órát lógtad el mindig...
2021. nov. 29. 13:43
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
8.osztalyos tananyag a férfi és női nemiszerv.
2021. nov. 29. 13:44
 14/46 A kérdező kommentje:

A tankönyvekben szereplő sematikus ábrákból mégis honnan kéne rájönnöm bármire is?

[link]

Ebből komolyan tudnom kéne, hogy egy puncira szemből ránézve hova kéne dugnom?

2021. nov. 29. 13:47
 15/46 anonim ***** válasza:
82%

Édesjóistenem. Üvölt a kérdésről, hogy kamu. :) Naná, majd pont egy homoszexuális férfi fog lefeküdni egy nővel (kettővel). A homoszexuális emberek szexuálisan kifejezetten undorítónak találják a másik nemet. Továbbá nyilvánvaló, hogy egy négyest vissza lehet utasítani kb. bármilyen indokkal.

*egy 50 éves szűz*

2021. nov. 29. 13:47
 16/46 A kérdező kommentje:

Undorítónak is találom, ez tény. Bizakodok benne hogy nem kell orálozni. Gumiban ha nem ér a puncihoz a farkam, szerintem nem lesz gond a merevedéssel.

2021. nov. 29. 13:49
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert a suli úgy működik, hogy bemész, fejedhez vágnak egy rakat könyvet, hogy olvasd ki, majd azt mondják találkozunk 1 év múlva a vizsgán...

Tudtommal vannak az órákon úgynevezett "tanárok", akik érthetően elmagyarázzák az anyagot! De úgy látom neked már elsőtől kezdve csak a fa$z lebegett a szemed előtt és semmi másra nem figyeltél...

2021. nov. 29. 13:50
 18/46 anonim ***** válasza:
87%

És nem, nem vagyok homofób, hülyefób vagyok!

2021. nov. 29. 13:51
 19/46 A kérdező kommentje:

Csak megsúgom, hogy se 8. osztályban, se később nem mutatnak órán valódi pinát és valódi szexet.

2021. nov. 29. 13:52
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Biztos rettentő jó élmény lesz veled a szex. A nő helyében mindenkinek elmondanám milyen szánalmas volt.
2021. nov. 29. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!