Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,hogy ne érezzem ilyen megalázónak a szexet? Hogy adjam a tudtára?
Figyelt kérdés
Van egy régóta működő szexkapcsolatunk egy férfival,minden nagyon jó,szenvedélyes,figyelmes..de néha nem figyek arra,hogy nekem szex után jólesne kicsit odabújni,cirógatni,simogatni,csókolni,vagy csak szimplán beszélgetni. Néha ő kezdeményezi és ő bújik oda,de néha meg pl még szinte levegőt sem vettem már öltözik és mintha jól végezte volna dolgát...hiába a jó együttlét számomra ezzel az egészet el tudja ronti..mondtam már neki,azt mondta majd figyelmesebb lesz,de mégis előjön néha ez a dolog. Nekem ez így megalázó,mintha valami tárgya lennék.2021. nov. 28. 20:45
1/9 anonim válasza:
Mit vársz egy szexkapcsolatban? Ürít aztán ennyi.
2/9 anonim válasza:
Ez egy szexkapcsolat, te …. nem mondom mit gondolok rólad.
Ha nem akarsz szimplán egy “ürítő tasak” lenni, akkor keress egy olyan pasit, aki érez is irántad valamit.
Nem mindenkinek való az ilyen fajta kapcsolat
3/9 anonim válasza:
Tárgy is vagy. Megvan amire kellesz és megy. Keress normális kapcsolatot.
4/9 anonim válasza:
Bele szerettél, és most azt akarod, hogy ő is beléd szeressen. Ezért nem feltétlenül való mindenkinek a szexkapcsolat.
5/9 anonim válasza:
Fejezd be.
A szexkapcsolat nem arról szól, hogy szeretgessen, odabújjon, csókólgasson.. Ő tudja, hogy ez mi, te nem! Ez nem az ő hibája, te erre nem vagy alkalmas, akkor ne csináld.
6/9 anonim válasza:
"Megalazo, mintha targy lennek"
Hat ez egy szexkapcsolat!!! Bizonyos ertelemben, targyak vagytok egymas szamara. Illetve te tobbre vagysz, o viszont nem.
Ingyen dug egyet (nem kell fizetni prostinak, nem kell bulikban nyaliznia es fizetnie lanyoknak h dughasson) , ott vagy te.
Ürit egyet, kellemesen elfarad, aztan megy a dolgara.
7/9 mantis religiosa válasza:
Az rendben van, hogy szexkapcsolat esetén nincsenek érzelmek, meg lelkizés, de azért egy 5-10 perces utójáték bele kell, hogy férjen, mivel az is az aktus része, akárcsak az előjáték.
8/9 StevenUp válasza:
Azért mert tárgy vagy. Szexkapcsolat. Egy olyan kapcsolat ami a szex miatt van még fenntartva. Ha bujást szeretnél vegyél kutyát
9/9 anonim válasza:
Dugni tudsz, de azt kezelni már nem. Hány éves vagy, 16?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!