Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon egy ilyen fiú hogy legyen barátnője?
Nekem sajnos nincs valami vonzó stílusom. Csendes, visszahúzódó, szerény, introvertált típus vagyok. Nincs társaságom sem. Úgy érzem így lehetetlen barátnőt találnom. De ezen nem egyszerű változtatni, mert mennék emberek közé de hogyan és hova?
Később lehet még sikerem, ha a fiatalabb lányoknál nem volt?
24/F
Persze sikerülni fog ne add fel.
Ne csinálj olyan dolgokat amik nem te vagy a csajok megérzik.
Meg úgyis ki derül hogy nem olyan vagy amilyennek elő adtad magadat.
Add önmagad legyél kedves figyelmes minden határon túl.
Ha nincs valami vonzó stílusod, miért nem változtatsz, hogy a magad szemében is sármosnak lásd magad?
Én biztosan valtoztatnék, ha ebben a helyzetben lennék. Önbizalommal pedig jön a többi. Lehetsz csendes, visszahúzódó, de úgy gondolom ez a kinézeted miatt lehet.
Jól leírtad min kellene változtatnod ami leginkább akadályt jelent. Szóval te is tudod hogy ezen kellene változtatnod. Hogy kezdj bele? Nyitottság, nagylevegő és elindulni az úton. Barátok, szociális kapcsolatok, haverok-buli-fanta, sport, túrakör, koncert, focimeccs bármi ahol emberek között vagy. Kezd ezzel, menj emberek közé és csiszolgasd a kommunikációs képességeidet.
Ha a társaságod, szociális kapcsolataid 0 akkor abban pontosan 0 lesz a nők száma és azon belül is 0 akinek tetszhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!