Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok minek a kifejezése a fojtogatás imitálása?
Több csaj velem szemben alkalmazta már ezt , akik minimális magasabbak nálam ( maximum 5 cm) , és valószínűleg tetszek nekik, hogy közel jönnek hozzám és imitálják a fojtogatást. Tehát épp csak hozzám érnek a nyakamhoz , közben a szemembe néznek.
Alapvetően ezek a csajok egyébként ilyen erős szexuális energiával rendelkező, független személyiségűek . Tehát egy kapcsolatban ha nem is dominánsak de próbálnak azok lenni , és mindig feltalálják magukat.
Lehet semmi jelentőssége és nem függ össze semmivel csak érdekes számomra és kiváncsi vagyok vajon miért csinálhatják.
Na várj most miről beszélsz, nem szex közben csinálják, hanem normál hétköznapi helyzetben közel lépnek hozzád és megfogják a torkod? Ráadásul többen?
Ha válaszolsz, utána leírom nőként mit gondolok, csak egyelőre zavaros mi is a konkrét szitu
Elnézést, ha nem voltam egyértelmű.
Nem egyszerre, hanem az évek során erre felfigyeltem . Azaz többen is csinálták már nekem.
És igen néha random helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!