Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni privátban kérdezgetők azt hiszik a nők feljegyzik a naptárjukba, hogy mikor szexeltek, masztiztak? N
Figyelt kérdés
Mindig ilyen kérdéseket kapok, aztán mikor mondom nem írtam fel, én vagyok a hülye liba, vagy akkor biztos rég volt pff2021. nov. 27. 12:28
21/27 anonim válasza:
Mondd, megértetted, amiket írtam? #14, #16, #18 vagyok.
22/27 anonim válasza:
#14: régen nem volt ennyi buta bunkó nyomorék pasas se:) sokkal normálisabb férfiakkal lehetett összefutni, képzeld még egy 3 éves szexkapcsolatom is lett innen. Manapság hülyébbnél nyomorékabb kis férgek írnak rám, pontosan ugyanolyan fszságokkal, mint amit a kérdező kifejtett fentebb. Még aki normálisan próbálna írni, az is buta szegény, látszik az írásából (rájuk nem haragszom, szépen visszautasítom őket és tiltás nélkül megy tovább az élet). De akkor is a 95% egy undorító paraszt...
#8, 11
23/27 anonim válasza:
Én sem jegyzem fel, hogy mikor volt utoljára és nem is emlékszem. Nem azért, mert régen volt, hanem mert nem fontos. Miért lenne fontos, hogy mikor masztiztam?
N
24/27 Dzsoki válasza:
Kedves Képviselő Asszony!Továbbra is állítom,hogy privátot az kap,aki ír.Az Ön által említetteket pedig csak akkor,ha ebbe a kategóriába ír.Egyébként,az esettől függetlenül,ha a kiinduló tétel hamis,akkor minden tétel hamis.Hogyan lett képviselő,ha ezeket sem tudja?Képviselőnek KELL lennie,mert a Közéletben bevett,rossz szokás,nem a kérdésre válaszolni.Az Ön kérdéséből adódóan,kérdeztem az előzményeket.Nem tetszene,erre válaszolni?Válaszát,előre is köszönönöm.Tisztelettel:Dzsoki.
25/27 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de nekem volt egy egyejszakasom ( ami vegul tobb egyejszakas lett ) amikor a csaj kozvetlen szex utan megnyitotta a mobiljat es beleirta valami alkalmazasba hogy szexelt. Sajnos lattam a megelozo heteket is benne…..
27/27 anonim válasza:
4. Az izgi lenne, ha ilyen excel táblákat feltöltenének csajok. A tábla elején ott lenne egy arckép a lányról, lehetőleg mosolygós, mert az cuki, ott lenne a lány életkora, keresztneve, és alatta a táblázat, ami folyamatosan bővülne. Pl. Vivi, 21, és alatta napra bontva az események. függőlegesen lenne első sor, hogy szóló, második sor, hogy csak petting, harmadik sor: szex, negyedik sor... és így tenné dátum szerint a sorokba az X-eket. Talán akadna 5-10 lány az országban, aki benne lenne és vezetné ezt nyilvánosan. De arccal biztos kevesen vállalnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!